KAVAK HALKI BÜYÜK BİR 'EVET' DEDİ

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne Kavak büyük bir sesle 'evet' dedi

KAVAK HALKI BÜYÜK BİR 'EVET' DEDİ
17 Nisan 2017 - 22:22
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"16 Nisanda yapılan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne Kavak büyük bir sesle 'evet' dedi.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine yüzde 70'lik oy oranı ile evet diyen Kavaklılara Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu teşekkür mesajında, "Yüzde 70 ile evet diyen tüm Kavaklı hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum“ dedi.
BU KANILAN BÜYÜK ZAFER HEPİMİZİN
Evet diyende hayır diyenin kazandığını belirten Başkan Sarıcaoğlu, “İlçemiz ve ülkemiz kazandı. Bundan sonra üstümüze düşen görev çok daha fazla çalışıp ilçemizi çok daha iyi noktalara getirmek olacak. Evet diyende hayır diyende bizim insanımız asla bir ayrımcılığa gidilmeyecek yapılan hizmetler şüphesiz eksiksiz fazlasıyla aynı şekilde devam edecek. Bu ülke hepimizin bu yüzden gün birlik olma günü bundan sonra hedefimiz çok daha fazla büyüyen ve gelişen bir ülke haline gelmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.
HEMŞEHRİLERİME GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yüzde 70'lik bir oy ile evet diyen, bizlerin yanında olan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür eden Başkan Sarıcaoğlu," Her zaman yanımızda olan bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Kavaklı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Bize olan güvenlerini asla sarsmadık her zaman verdiğimiz sözlerin arkasında durduk durmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle yeniden yeniliyorum tüm hemşerilerime bizlere verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kavak Otogarında düzenlenen kutlama programına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Meclis Üyeleri, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, AK Parti Kavak Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Çelik, AK Parti  Kavak Gençlik Kolları Başkanı Aziz Kanık ve çok sayıda vatandaş katıldı
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum