Kavak Şehidine Ağladı

Şırnak kent merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyon esnasında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen

Kavak Şehidine Ağladı
12 Mayıs 2016 - 20:48
Şırnak kent merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyon esnasında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit olan Özel Harekât Polisi Ersan Gürpınar’ın Kavak ilçesinde sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
CENAZE NAMAZINI İL MÜTÜSÜ KILDIRDI

[gallery ids="50338,50340,50339"]


Şırnak kent merkezinde bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyon esnasında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit olan Özel Harekât Polisi Ersan Gürpınar için Kavak ilçesi Merkez Merve Camii’nde İl Müftüsü Veysel Çakı tarafından öğlen namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Şehidin cenazesi, özel harekât polislerinin omuzunda cadde üzerinde bir süre götürüldükten sonra cenaze aracına konularak Kuzalan Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına gözyaşları arasında torağa verildi.

[gallery ids="50308,50306,50305,50304,50303,50310"]

ŞEHİDİN CENAZESİNE KATILIM BÜYÜK İDİ
Burada Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç, Vali İbrahim Şahin, Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili  Hayati Tekin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Yaşin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkân, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımı ile cenaze namazı kılındı. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, şehidimizin tabutuna sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Yılmaz Gürpınar’a öperek teslim etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum