KAYMAKAM ARSLAN'DAN BAŞKAN YILMAZ VEDA

Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eti

KAYMAKAM ARSLAN'DAN BAŞKAN YILMAZ VEDA
22 Haziran 2016 - 16:09
1Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret eti. Arslan, "Bursa'da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın" diyerek Başkan Yılmaz'a veda etti.
Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek Yılmaz'a ve Büyükşehir ekibine veda eden Arslan, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.
SARILARAK VEDA ETTİ
7- Boş kalıp haber
Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'a sarılan Arslan, "Hakkınızı helal edin. Samsun'da sizinle birlikte bu şehre hizmet etmek benim için büyük onur oldu" dedi. Bundan sonra Bursa'da yaşayacağını söyleyen Arslan, Başkan Yılmaz'a "Bursa'da da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın" diyerek veda etti.
43 YILLIK ÖZEVRİLİ ÇALIŞMA
Görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Arslan'a teşekkür eden Başkan Yılmaz, "Büyük fedakârlıklar gerektiren böyle bir meslekte 43 yılını geride bırakarak emekliye ayrılan değerli kaymakamımıza bundan sonraki hayatında mutluluk ve sağlık diliyorum” dedi.
Arslan son olarak Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Zennube Albayrak ile hatıra fotoğrafı çektirerek belediyeden ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum