KAYMAKAM GÜNEY VATANDAŞ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR…
Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney Vatandaşla Buluşma kapsamında Osman Yeniay Ortaokulunda düzenlediğimiz toplantıda, ayrıca okulun öğrencileriyle bir araya geldik“ dedi

22 Mart 2017 - 06:19

İllerde Valilerin Başkanlığında, Kaymakamlar, İl İdaresi Şube Başkanları ile toplumun farklı kesimlerinin de katıldığı vatandaşlarla buluşma toplantıları düzenlenmesi hakkında İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel müdürlüğünden alınan 05.11.2016 tarihli ve E.8154 sayılı Genelgesi ve Samsun Valiliğinin 09.11.2016 tarih ve 15 sayılı yazıları uyarınca Vatandaşlarla buluşma toplantısına Gülören, Karakaya, Eğridere, A. Musalla, Konukluk, Köroğlu, Bezirgan mahallelisindeki muhtarlar ile vatandaşlar katıldı. Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney Başkanlığında, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çarşamba Belediye Başkanlığı, Saki Genel Müdürlüğü, Kurum Amirleri, Yedaş ve Telokom Müdürleri 6 mahalle muhtarının ve vatandaşların katılımıyla Gülören Mahallesindeki Osman Yeniay Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda düzenlenen toplantıda; Muhtarların ve vatandaşlarımızın Yol, Su, Elektrik, Köprü, Doğal Hayatın korunması vb problemleri görüşüldü.

Kaymakam Mustafa Güney yaptığı konuşmada ,”4.nün tertip edildiği toplantılarımızda vatandaşımız probleminin yerinde tespit edilerek çözümlenmesine ve ayrıca yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tüm kamu personelinin vatandaşın sıkıntılarının çözümünde elinden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. Bu toplantıların birbirimizi anlama birlik ve beraber olmamıza katkı verecek süreçlere imkan tanıyacağız. Kendilerine düşeninde çalışmak ve vatandaşın problemin sorunun bir an önce çözmek ve bunun için burada bulunuyoruz. Katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. Tüm kamu personelinin kapılarının ardına kadar vatandaşa açık problemlerin çözümünü birlikte katkı vererek daha Güzel bir Çarşamba oluşturulmasının gayreti içinde olacağayız" diye konuştu.

Osman Yeniay Ortaokulunda düzenlen toplantıda Vatandaşlaşların sorunlarını ele alan Kaymakam Mustafa Güney daha sonara aynı okulda okuyan Öğrencilerle bir araya geldi Sohbet havasında geçen buluşmada sorunlarını ve merak ettiklerini sorma imkanı bulan öğrencilere tecrübe ve bilgilerini aktardı. Kaymakam Güney, "Bu Bölgenin tüm imkânlara sahip en güzel okulunda okuyorsunuz. Okuduğunuz okulda geleceğiniz şekillendirmeniz bu güzel günlerden itibaren başlayacak. Derslerinize çok çalışın ve zamanı iyi değerlendirin. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. Ülkemiz geleceğe sizin ellerinizde taşınacak, bugün bizim olduğumuz makamlarda sizler bulunacak ve Ülkemizi daha ileri seviyelere götüreceksiniz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net
FACEBOOK YORUMLAR