KAYMAKAM ŞEKERCİ'YE TİRİTLİ VEDA...

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Elazığ'ın Arıcak Kaymakamlığına atanan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci'ye Kavak Bölge Parkında bulunan Kavak Tirit Evinde veda programı düzenledi

KAYMAKAM ŞEKERCİ'YE TİRİTLİ VEDA...
13 Aralık 2016 - 18:27
qKavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Elazığ'ın Arıcak Kaymakamlığına atanan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci'ye Kavak Bölge Parkında bulunan Kavak Tirit Evinde veda programı düzenledi.
Veda programına Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, Kavak Cumhuriyet Savcısı Kemal Çakır, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcıları ile meclis üyeleri, Kavak Müftüsü Abdullah Karaca, Kavak Mülki Amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.
HEPİNİZE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
İçişleri Bakanlığının, Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile Elazığ'ın Arıcak ilçesine atanan Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, "Samsun'un şirin ilçesi olan Kavak'ta görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler Kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Kavak ve Kavaklılar için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek Kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim. Ayrıca bu programı düzenlediği için Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.
1UYUM İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZI YÜRÜTTÜK
Görev süresi boyunca her zaman bir uyum içerisinde çalıştıkları Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci'ye ilçeye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür plaket takdim eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu "Sayın Kaymakamımız Kavak için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni eder ilçemize yeni atanan Kaymakamımıza da yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum