KAYMAKAM TÜRKEL'DEN MUSİKİ CEMİYETİNE VEDA ZİYARETİ

İstanbul Şişli Kaymakamlığı görevine atanan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel; kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerine devam ediyor

KAYMAKAM TÜRKEL'DEN MUSİKİ CEMİYETİNE VEDA ZİYARETİ
14 Kasım 2018 - 11:07
İstanbul Şişli Kaymakamlığı görevine atanan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel; kurum ve kuruluşlara veda ziyaretlerine devam ediyor.
Kaymakam Türkel; Bafra Musiki Cemiyeti Türk Halk Müziği Korosunu ziyaret etti. THM Koro Şefi Levent Aydın Kaymakam Türkel’e müzik çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ayrıca Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat da Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’e TSM Korosu ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.
Ziyaretlere; Bafra Musiki Cemiyeti, Türk Sanat Müziği ile; cemiyet bünyesinde  faaliyet gösteren kulüplerden; Şiir Kulübü, Resim Kulübü Yöneticileri, Eğitim-Sen Türk Halk Müziği Koro Şefi Murat Mollaoğlu ve çok sayıda görevli ve misafir katıldı.
Sanat ve musikişinas Kaymakam Ali Fuat Türkel; müzik çalışmalarını da başlangıçtan sonuna dek izledi.
Bafra Musiki Cemiyeti Yöneticileri, koro şefleri ve koristlerle saz ekibi olarak Kaymakam Türkel'e yeni görevinde başarılar dileğinde bulunup, kendilerini onurlandırdıkları için teşekkür ettiler.
Haber: Oktay Zerrin- Bafra
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum