KAZANDIK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor‘da  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Bu önemli maçımızı kazandık

KAZANDIK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
16 Ocak 2018 - 18:39
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor‘da  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Bu önemli maçımızı kazandık. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.
37’İNCİ DAKİKADA SAHADA 10 KİŞİ KALDIK
Çorum Eti Gençlikspor maçına iyi hazırlandıklarını vurgulayan Ladik Belediyespor‘un Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Rakibimize saygı duyarak işimizi aynı oranda ciddi aldık. Maça çıktığımızda istediklerimiz gayet uygun biçimde çıkıyordu ki 37 dk. da 2-0 önde iken takımımız 10 kişi kaldı. Bu ilk yarıdaki kalan 8 dakikada bir an da oyunun kontrolünü kaybetmemize neden oldu deplasmanda hiç kazanamamış hatta son 4 haftadır galip gelememiş bir takım olarak oyuncularımın sitres yaşamasına bağlıyorum. Kontrolü biranda kaybetmemizin ikinci yarıda eksik kalmanın ve skorun lehimize oluşunun yarattığı ruh haliyle biraz oyunu kendi alanımızda kabullendik. Oyunumuzu geliştirmeye devam ederken bunlara da önlem alarak kendimizi geliştirmeye ve aynı zamanda kazanmaya devam edeceğiz. Her rakibimize ayrı ayrı oyun planlamışıyla hazırlanacağız” diye konuştu.
YÖNETİMİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Şarkışla Belediyespor maçına da aynı ciddiyetle aynı inançla hazırlanacaklarının altımı çizen Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Narşap, ”Kendi evimizde puan kaybını hiç istemiyoruz ve planlarımız arasında da böyle bir şey yok. 22 kişiyle çalışmamızı sağlayan yönetimimize de teşekkür ediyoruz çünkü ne kırmızı yiyen oyuncumuzun yokluğunu nede sakat oyuncunun yokluğunu hissedecek kadar dar bir kadroyla çalışmıyoruz. Ben bütün oyuncu arkadaşlarımın Ladik Belediyesporu layık olduğu konuma taşıyabilmek için var olan bütün potansiyelini sahaya yansıtmak için hazır olduğundan eminim. Maçla ilgili tabi ki planlarımız olacaktır eğer bunları sahaya yansıtabilirsek istediğimiz sonucu alabileceğimden endişem yoktur. Teknik ekibim tesisteki bütün çalışan iş arkadaşlarımız bu kulübü layık olduğu yere taşıyacağız bunun sözünü verebiliriz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum