KESKİN, TEŞKİLATLARLA BİRLİKTE START VERDİ

MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin’den seçim çalışmalarına muhteşem başlangıç  MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin, seçim çalışmalarını başlatmak ü

KESKİN, TEŞKİLATLARLA BİRLİKTE START VERDİ
18 Nisan 2015 - 11:04
MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin’den seçim çalışmalarına muhteşem başlangıç 

MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin, seçim çalışmalarını başlatmak üzere ülkücülerle bir araya geldi. Katılım ve ilginin yüksek olduğu toplantıda seçimden zaferle çıkmanın yolları hususunda fikir alış verişi yapıldı.

Toplantı MHP yönetimlerinde seçimle fiili görev almayan partililerin MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin’e ve MHP Samsun İl, İlçe teşkilatlarına seçim çalışmalarında yardımcı olmaları maksadıyla gerçekleştirildi.

Eski İl Başkanı ve MYK Üyesi Oktay Demir’in başkanlık ettiği toplantıda teşkilatların emrinde verilen her göreve koşulacağı ve MHP’nin Samsun’da birinci parti yapılacağı belirtildi.

Toplantı Başkanı Oktay Demir açış konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu durumu siyasi, ekonomik ve sosyal boyutlarıyla değerlendirerek, “Türk Milleti bunalmıştır, yorulmuştur, bıkmıştır, artık yeter diyecek ve haksızlıklara, hırsızlıklara, ahlâksızlıklara son verecektir” dedi.

Dostlarım “Mustafa Keskin Birinci Sırada” Sayarak Çalışsınlar

MHP Samsun Milletvekili Adayı Mustafa Keskin ise yaptığı konuşmada, “Adaylık, sıralama tartışmaları bitmiştir. Hepsi geride kalmıştır. Eğer önemli ise ben birinci sıradayım. Gönüldaşlarım Mustafa Keskin birinci sıra diye çalışsınlar lütfen. Mesele sen – ben meselesi değil, geleceğimizdir, varlığımızdır” dedi.

Keskin, “Bugün milli mücadele ruhuna, 19 Mayıs ruhuna yani bize ihtiyaç var.

Niye mi biz?

Çünkü geçmişte bunu biz yaptık. Verdiğimiz kutlu mücadelemizle Türkiye’yi komünist ve ateist bir ülkenin kucağına düşmekten kurtarmış, ülkenin birliğini ve dirliğini korumuş davanın mensuplarıyız.

Bugünde görülüyor ki yine milli mücadele dönemi şartları yaşanıyor.

Yeni bir 19 Mayıs’ı gerçekleştirebilecek güce ve ruha sahip bizleriz. MHP Türkiye'deki güven ve huzurun teminatıdır. Özellikle bu son günlerde Türkiye'nin yaşamakta olduğu kutuplaşmanın ötesinde çatışma ortamına sürüklenmek istendiği bir anda, ülkemizin huzuru ve ülkemizin barış içerisinde olması için MHP’ye ihtiyaç vardır.

MHP Türk milliyetçiliğinin temsilcisi olarak milletin gözünde mümtaz bir yere sahiptir. MHP varlığı Türkiye’de çatışma ortamı yaşanmamasında ve kötü insanların emellerini gerçekleştirememesinde en önemli etkendir. Vatandaşlarımız huzur istiyor, güven istiyor, kendinin çocuğunun çoluğunun geleceği güzel olsun istiyor.

Biz vatanımızı, milletimizi çok seviyoruz.

İnşallah Huzur Hizmet Bereket, Milliyetçi Hareketle gelecek. Bunun için var gücümüzle çalışacağız ve başaracağız Allah’ın izniyle” dedi.

Toplantı, katılımcıların MHP’yi Samsun’da birinci parti yapmaya söz vermeleriyle sona erdi. Daha sonra Türk Halk Müziği sanatçısı Sebahattin Hafızoğlu söylediği türkülerle salonu coşturdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum