Keskin'den Teşekkür

Huzur Hizmet Bereket / Milliyetçi Hareket Kıymetli Hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli yöneticileri, dava arkadaşlarım, değerli Basın Mensupları, gönüldaşlarım, dostl

Keskin'den Teşekkür
09 Nisan 2015 - 16:12
Huzur Hizmet Bereket / Milliyetçi Hareket

Kıymetli Hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisi’nin değerli yöneticileri, dava arkadaşlarım, değerli Basın Mensupları, gönüldaşlarım, dostlarım sizlere en içten dileklerimle teşekkürlerimi sunuyorum.

Teşekkür ve minnetlerimle bir kez daha ifade etmek isterim ki, MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığım süresi zarfında şahsıma gösterilen teveccüh bana, milletvekili genel seçimleri öncesinde büyük bir güç ile hareket kabiliyeti sağlamıştır. Allah bu sorumluluğun gereğini yapabilme kudretini bize nasip eylesin, mahcup eylemesin.

Birkaç özel teşekkürü vurgulamak isterim, her zaman yanımda olan aileme, MHP Samsun İl, ilçe başkan, yönetim kurulu ve üyelerine, kadın kollarına, üyesi olmaktan şeref duyduğum; Ülkü Ocaklarımızın, Türkiye Kamu- Sen’e bağlı sendikalarımızın, Ülkü- Tek’imizin, Türkav’ımızın, Türk Ocağımızın saygın yöneticilerine, desteklerini esirgemeyen dostlarıma, haberlerimi, reklamlarımı gönüllü yayınlayan internet gazetelerinin kıymetli yöneticilerine ve basınımızın değerli temsilcilerine, gönül dostlarıma bir kez daha teşekkürlerimi tekrarlamak istiyorum.

Kıymetli Dava Arkadaşlarım,

Ülkemizin çehresini değiştirecek, kötü talihini tersine çevirecek, Milliyetçi iradeyi parlayan bir yıldız haline getireceğiz. İhanet sürecini kapatarak millete sahip çıkacağız. 13 yıldır süren koyu bir karanlık, yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar devri bizimle sonlanacaktır. Aziz milletimize her sıkıntı veren duruma, derde samimiyetle eğileceğiz. İnsanımızı sıkan ve bunaltan her meseleye kafa yoracağız ve çözüm bulacağız. Bu amaçla kollarımızı sıvadık. Emin ve sağlam adımlarla yola çıktık. Sözüm ona “Yeni Türkiye” denilen fitneyi her yerde anlatacağız. İhanet, döviz ve rant pazarlıklarını herkese göstereceğiz. Bizim gözümüzde milletimizin her ferdi saygın ve eşittir. Bizim yüreğimizde herkese yer vardır. Bizim sevgimiz herkese yetecektir.

MHP Milletvekili Adayı Listesinin Yüksek Seçim Kuruluna verilmesiyle başlatılan seçim sürecinin; kutlu davamıza, partimize, demokrasimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

“Huzur Hizmet Bereket /Milliyetçi Hareket”

“Bizimle Yürü Samsun”

Saygılarımla.

Mustafa KESKİN

MHP Samsun Milletvekili Adayı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum