KILIÇ'TAN VEDA GİBİ BASIN AÇIKLAMASI!

MHP İl Başkanı Şaban Kılıç yaptığı basın açıklamasında; Aziz dava arkadaşlarım ve değerli Samsunlu hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığının 21 Şubat Cumartesi gerçekleşt

KILIÇ'TAN VEDA GİBİ BASIN AÇIKLAMASI!
20 Şubat 2015 - 00:47
MHP İl Başkanı Şaban Kılıç yaptığı basın açıklamasında;

Aziz dava arkadaşlarım ve değerli Samsunlu hemşerilerim, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığının 21 Şubat Cumartesi gerçekleştireceği İl Kongresinde İl Başkanlığı noktasında yeniden aday olmayacağımı ilan etmiş bulunuyorum.

Bu gün geriye dönüp baktığımda büyük bir onurla ve neredeyse her anı mücadeleyle geçmiş günler görüyorum. Başarıyı milletin bekasıyla ölçünce, çok kısıtlı imkânlara rağmen, iyi şeyler yapmışız diyemiyor insan. Keşke daha iyi olabilseydi, keşke milletimize iktidar sahiplerinin düştüğü acziyetleri, ülkemizin içine sokulduğu buhranı ve bundan sonrasında olabileceğini daha fazla anlatabilseydik. "Eşit şartlarda mücadele edemedik, bize kapanıp karşıya ardına kadar açılan kapılar oldu, yer bulamadık, imkân sunamadık" cümlelerini ömrünü "davaya"  adamışlara bahane olarak sunamayız.

2014 seçimlerinde partimiz her düzeyde oyunu arttırmış, Büyükşehir noktasında 240 bin sınırına dayanmış olmasına rağmen elde edilen nihai sonuç ortadadır. Elbette ki oyun anında kural değiştirmeyi kendine hak görenlerden, milleti 36 etnik gruba bölüp milliyetçiliği ayaklarının altına alanlardan bizlerin bin bir imkânsızlıklarla yürütmeye çalıştığımız davanın başarısını görmelerini, bunu kabullenmelerini beklemeyiz. Ancak bilinmelidir ki ne kadar rakamlarla oynama konusunda yetenekli olursanız olun bazı gerçeklerin zamanı geldiğinde gizli kalamamak gibi bir durumu vardır. Tarih kimin Hakk’a, kimin şer’e hizmet ettiğinin en büyük ve en güvenilir şahididir. Vatan ve millet sevdasıyla yapılan hiçbir çalışma dün olduğu gibi bu günde heder olmamış, bundan sonra da Allah’ın izniyle olmayacaktır.

Yine bilmenizi isterim ki: Samsun İl Başkanı olarak görev yaptığım süre boyunca eğer varsa partimizin her türlü başarısı koşulsuz ve beklentisiz davaya hizmet eden ülküdaşlarıma,  her türlü başarısızlığın ve eksikliğin sorumluluğu da şahsıma aittir. Ancak bugün,  artık camiamız için kırgınlıklar, küskünlükler küçük hesaplar değil, birlik ve beraberlik içerisinde Milliyetçi Hareket Partisini iktidara taşıma günüdür. Çünkü içinde bulunulan durum ve son dönemde partimize artan teveccüh göstermiştir ki; Gelecek nesillerimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın Milliyetçi Hareket Partisi iktidarına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı vardır. Ve yine bu ihtiyacın ağır sorumluluğu da partimizin en altından en üstüne kadar her bir ferdinin omuzlarındadır.

Son olarak: bilerek ve isteyerek hiçbir yanlışın içinde olmamış bir kardeşiniz olarak; bu süreçte istemeden de olsa kırdığım, üzdüğüm, günlük karmaşadan dolayı ihmal ettiğim herkesten haklarını helal etmelerini diler, önümüzdeki seçimin Büyük Türk Milletine hayırlar getirmesini temenni eder selam ve saygılarımı sunarım.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum