KİMSE EDEBİYAT YAPMASIN!...

Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu düzenlediği basın toplantısı ile merak edilen konulara açıklık getirdi

KİMSE EDEBİYAT YAPMASIN!...
12 Ekim 2017 - 23:08
Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu düzenlediği basın toplantısı ile merak edilen konulara açıklık getirdi.
Nuri Asan Tesisleri toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya başkan Erkurt Tutu ile birlikte Başkan Yardımcıları Ömer Çoruh ve Rüştü Araboğlu, yönetim kurulu üyelerinden Fikret Yalçın ve Ömür Tekin katıldı.
Eleştiri yapmadan önce konu hakkında kendilerinden bilgi alınmasını isteyerek sözlerine başlayan Erkurt Tutu, “Samsunspor zor bir dönemden geçiyor. Önce transfere engel futbolcu borçlar sonra yeni transferlerin peşinatlarını ödedik. Son 4 ayda 12-13 milyon lira ödeme yaptık. Bu paranın 1-2 Milyon dışındaki kısmı bağış. Bu yönetimin hakkını vermek lazım. Destek verenleri küstürmemek lazım. Eğer bizden iyisini yapacak olan varsa gelsin. Buradan meydana kadar sırtımda taşırım. Bu yönetim kurulu iş ve sağlığını risk ederek Samsusnpor için çalışıyor. Saygı duymak lazım” dedi.
İYİ BİR KADRO KURDUK
İyi bir kadro kurduklarını belirterek sözlerine devam eden Erkurt Tutu, “Camiamız çok büyük ve çok hareketli. Tüm futbol camiası da kadromuzun iyi olduğu konusunda birleşiyor. Yeni bir proje kapsamında Samsun Amatörü ile barışık olan Besim hocayı altyapının başına getirdik. A Takımın hocası gittiği zamanda orada görev aldı ve başarılı oldu. Daha sonra yaptığı bir açıklama ile ilgili kendisi ile görüştük. Aslında öyle demek istemediğini yanlış anlaşıldığını söyledi” şeklinde konuştu.
HUKUKA AYKIRI BİR İŞİMİZ OLMAZ
Eski Başkanlardan kazım Yılmaz’ın kulübe 1 milyon TL. borç verdiği karar defterinin fotokopisinin basına sızması ile ilgili olarak konuşan başkan Tutu; “Bu yaptığımız iş bir prosedür işidir. Hukuksuz bir yanı yoktur. Bu parayı Samsunspor için kullandık. Kendi şirketlerimize kullanmadığını” ifade etti.
Başkan Tutu konuşmasının devamında; “Bu para 3 milyon TL. olarak konuşuldu. Böyle bir para bizim işimizi kolaylaştıracak, neden basına sızdıralım ki. Bu konuda Sayın valimiz çok büyük emek harcadı. Başkan Yılmaz da bu parayı borç olarak veriyor. Herkesten Allah razı olsun. Burada kimin karı var bu düşünülmeden konuşuluyor, yazılıyor. Bu yapılanlar Samsunspor’a zarar veriyor. Kimsenin edebiyat yapmasına gerek yok. TFF’de görünen 32 milyon liralık borç Kazım Yılmaz’ın borcu hariç 6 milyon liraya düştü. Biz yönetim olarak bu yapıyı düzeltmeye çalışıyoruz. Borcumuz artmasın diyoruz. Samsunspor kulübünde mali sıkıntı olmasa futbolcular koşa koşa gelir. Ben o kadar geri zekâlı mıyım?, futboldan anlamıyor muyum?. Futbolcularımız bize güvendi geldi. Allah razı olsun. 3 milyon lira peşinat ödedik, futbolcuların hak edişlerinin %60’ını ödedik. Bu kulüp yaşayacak, bu takım ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Son üç yılda TFF’ye sadece 4 icra dosyası gitmiş. Eskiden gelen 67 dosya vardı. Bize verilen desteğe namusumuz şerefimiz gibi sahip çıkıyoruz. Bizden ne isteniyor. Bizim derdimiz Samsunspor. Bizden daha iyi bu işi yapacak varsa buyursun gelsin. Biz herkes ile görüşmeye hazırız” diye sözlerini tamamladı.
Basın toplantısı sonunda Başkan Tutu ve Yöneticiler basın mensupları ile toplu fotoğraf çektirdiler.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum