Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Derneği Yeni Başkan Mümin Özon

Samsun Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Derneği Genel Kurulu, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Oda başkanlığı konferans salonunda gerçekleşti.

Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Derneği Yeni Başkan Mümin Özon
20 Aralık 2021 - 10:34
Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Dernek Genel Kurulunda Başkanlığa tek liste halinde giren Başka Mümin Özon seçildi.
Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Derneği Genel Kurulunun Divan Başkanlığını Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon(TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın yaptı.
Bir önceki dernek Başkanı Yusuf Odabaş, Derneğin Faaliyet ve çalışmaları ile Hesap tablosu hakkında üyelere bilgilendirme konuşması yaptı. Seçilecek Başkanımızın ve Yönetim Kurulunun daima yanında olacaklarını kendilerinin bizden istedikleri bilgileri de her zaman vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Daha sonra Kürsüye gelen yeni Başkan Mümin Özon; "Divan başkanı ve heyetine hazırunda bulunan üyelerine ve bir önceki başkan ve Yönetimine teşekkür etti. Bu bir bayrak yarışıdır. Yönetimimi özellikle gençlerden oluşturdum. Burada önemli olan Derneğimizin gerçek sahipleri olan meslektaşlarımız ve durağımızın geleceğini sahiplenmektir.
Elbirliği ile ortak akıl ve istişareler yapılarak hizmet ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Hep beraber birlik dirlik irilik içinde mücadelemiz devam edecektir. Basta bana ve yönetim kuruluma bu görevi seçerek teveccüh gösteren sizlere teşekkür ederim" dedi.
Kirazlık Kerimbey Minibüsçüler Başkanlığına seçilen Mümin Özon’un Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı;
Aşur Yıllar, Abdullah Boyacı, Ayhan Çaylayık, Yaşar Çakır, Murat Gezlere Ve Teyfik Korkmaz
Denetim Kuruluna;
Seyfettin Özdoğan, Barbaros Besler, Hüseyin Adıgüzel seçildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum