KIRCALI'DAN DARP EDİLEN SEBAHATTİN AMCAYA ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç geçtiğimiz günlerde iki kişi tarafından darp edilen 70 Yaşındaki Sebahattin Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dilekle

KIRCALI'DAN DARP EDİLEN SEBAHATTİN AMCAYA ZİYARET
02 Ağustos 2018 - 22:54
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Hamit Kılıç geçtiğimiz günlerde iki kişi tarafından darp edilen 70 Yaşındaki Sebahattin Yılmaz’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
70 Yaşındaki Sebahattin Yılmaz’ı evinde ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları Şaban Hüryaşar ve İsmail Kurt’ta eşlik etti.
ŞİDDETLE KINIYORUZ
Yaşanan olay fazlasıyla üzücü olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sadece ülkemizde değil dünyanın hiçbir yerinde yaşanmasını istemediğimiz böylesi anların tekrar edilmemesini arzu ediyoruz. Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder diyen ve emreden bir dinin mensubuyuz. Geleneklerimiz yaşlı kimselere saygıda kusur etmemek hassasiyeti üzerine kurulmuşken, yaşanan hadise tüm ilçemizde derin teessür etkisi oluşturdu. Sebahattin amcamıza ve kıymetli ailesine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.
CEZASIZ KALMAYACAK
Olayın yargıya taşındığını hatırlatan AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Yaşananlar karşısında duyduğum üzüntüyü tarif edemiyorum. Baş tacı etmemiz gereken yaşlılarımızı böylesi saldırılara maruz kalmasının açıklanır tarafı yok Sebahattin amcamıza ve Yılmaz ailesine acil şifalar diliyorum ”diye konuştu. Saldırıya maruz kalan 70 yaşındaki Sebahattin Yılmaz ise, “Başımıza böylesi bir olay geldi. Olmaması gereken bir olaydı. Sizin ziyaretlerinizden ötürü her birinize tek tek teşekkür ederim” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum