KIRGINLARI VE DARGINLARI BİR ARAYA GETİREN KAHVALTI

Samsun Müzisyenleri Yetiştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci, ”Güzel bir organizasyon sonucunda Mahallemizde yaşayan küskünleri düzenlemiş olduğum sabah kahvaltısında bir aray

KIRGINLARI VE DARGINLARI BİR ARAYA GETİREN KAHVALTI
26 Eylül 2017 - 19:43
Samsun Müzisyenleri Yetiştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci, ”Güzel bir organizasyon sonucunda Mahallemizde yaşayan küskünleri düzenlemiş olduğum sabah kahvaltısında bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Yavuz Selim Mahallesinde düzenlene sabah kahvaltısında kırgınları ve dargınları bir araya getirdiklerini dile getiren Başkan Gezginci, ”Mahallemizde yaşayan arkadaşlarımızın arasındaki küskünleri böylece ortadan kaldırmış olduk” dedi.
HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kahvaltı sonrası açıklama yapan Samsun Müzisyenleri Yetiştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gezginci ,”Bizim amacımız Kahvaltı bahane kırgınları ve dargınları bir araya getirmekti ve bunu başardık bizim gayemiz güzel bir toplum oluşturmak bizleri yalnız bırakmayan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Alican Usta’ya Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hatice Örs Canik Tüketici Hakları Derneği Yönetim Kurulu Sayın Başkanı İbrahim Örs, Sayın Osman Zengin’e İkiyüz Evler Temizlik Şirketi Erdoğan Desteci ’ye ve tüm Yavuz Selim Mahalle sakinlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK
Roman kardeşlerin son derece sıcak insanlar olduğunu hatırlatan Canik Belediye Başkan Yardımcısı S Alican Usta,” Misafirperverleri ile ve hayatı doyasıya yaşamayı seviyorlar. Roman vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı mahallelerimizde çok güzel çalışmalar yaptık. Hem fiziki olarak hem de kültürel olarak önemli çalışmaları hayata geçirdik. Fırsat buldukça da bu vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, onların dertlerini, sorunlarını dinliyoruz, memnuniyetlerini ölçüyoruz. Canik Belediyesi olarak Samsunumuzun en büyük kültür merkezini de Yavuz Selim Mahallemizde yaptık. Kısa bir süre sonra hayata geçecek olan Muhsin Yazıcıoğlu Kültür merkezi gururla anlatılabilecek bir projedir. Bugün bu kahvaltı organizasyonunda vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sohbet ettik. Organizasyonu düzenleyen başta Ömer Gezginci olmak üzere Roman kardeşlerimize teşekkür ediyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum