KİRLİ ELLER İŞBAŞINDA!

Karanlık eller Artvin’de düğmeye bastı

KİRLİ ELLER İŞBAŞINDA!
18 Eylül 2016 - 12:33
1Karanlık eller Artvin’de düğmeye bastı...
Halkı sokağa dökmek için KİRLİ ELLER İŞBAŞINDA... Önce ABD Büyükelçisinin gizli ziyareti, peşinden CHP'ye bağlı Halkevlerinin Artvin Hopa'da, Kemalpaşa'da her yere bu afişleri asması... Alman vakıflarının desteklediği çevreci dernekler ve Halk evleri Artvin’de iş başında...
Buradan haberlerimizle, yazılarımızla uyarıyoruz!
Artvin üzerinden yeni bir “Gezi” kalkışması planlanıyor olmasın?... Yine bu milleti tuzağa mı düşürecekler?...
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ABD Büyükelçisi ile görüşmesinden sonra aniden dönüş yapması. Peşinden ABD Büyükelçisinin sivil bir araçla gizliden Artvin’in köylerini gezmesi ve CHP’ye bağlı halk evlerinin Büyükelçiyi karşılaması, sonra Artvin’de halkı sokaklara dökmek için afişlerin asılması, ücretsiz arabalar tahsis edilmesinin peş peşe gelmesi tesadüf mü acaba?
Fetö terör örgütünün Artvin üzerinden Gürcistan’ı mesken tutması, Amerikan Büyükelçisinin Fetö merakını da ele alacak olursak Türkiye üzerinde nasıl bir oyun oynayacakları herkes tarafından merakla beklenir oldu.
Türk milletinin bu oyunlara prim vermeyeceğini, her kesimin bu konuda uyanık olacağını, özellikle devletin istihbaratının ve güvenlik güçlerinin çok dikkatli olayı takip etmeleri gerekliliği ortaya çıkmaktadır.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum