KOBİlere Dijital Dönüşüm Destek Programı Semineri

Bafra TSO ve KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü işbirliği ile Bafra Organizse Sanayi Bölgesi (Bafra OSB) ev sahipliğinde KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında Bilgilendirme Semineri gerçekleşti.

KOBİlere Dijital Dönüşüm Destek Programı Semineri
13 Haziran 2024 - 18:13
Oda üyelerimizin katılım sağladığı seminerde KOSGEB Samsun İl Müdürlüğü Kobi Uzmanı Fatih Havuz tarafından sunum yapıldı.
Havuz sunumunda "Destek programıyla, ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerinin geliştirilmesi ve verimli hale getirilmesi, rekabet güçlerinin yükseltilmesi ve ekonomideki paylarının arttırılması amacıyla dijital dönüşüm süreçleri 20 milyon TL’ye kadar desteklenecek ve program kapsamında işletmelerin Kurul tarafından uygun bulunan makine, teçhizat, yazılım ve donanım giderlerine destek verilecek ve protokole taraf bankalardan kullanacakları kredinin faiz giderlerine geri ödemesiz şekilde destek sağlanacaktır" dedi.
Seminer sonunu açıklamalarda bulunan Samsun KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu "Kobilerimizin programdan yararlanması konusunda bu seminerleri gerçekleştiriyoruz" diyerek yeşil enerji dönüşümü konularında bilgiler verdi.
Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş "Programa katılan firma temsilcileri ile Sunum ve açıklamalardan ötürü Samsun KOSGEB Müdüresi Nebahat Livaoğlu ve Kobi Uzmanı Fatih Havuz'a teşekkürlerini iletti. Firmalarımızın bu tür teşvik ve desteklerden haberdar olması için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.
Program katılımcıların KOBİ Dijital Dönüşüm Destek Programı hakkında soru ve cevaplarının ardından son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum