KÖKTAŞ ATAKUM'DA

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Atakum İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısına katıldı

KÖKTAŞ ATAKUM'DA
08 Temmuz 2015 - 18:01
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Atakum İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Köktaş, "AK Parti son 13 yılda, onurlu bir dış politika oluşturmuş, mali disiplini sağlamış ve yapısal değişikliklerini tamamlayarak Türkiye’yi çok sağlam temeller üzerine yerleştirmiştir.” dedi.

AK Parti Atakum İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye meclis üyeleri, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ile teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in selamlama konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 7 Haziran seçimlerinde gösterdiği gayretli çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerine bir kez daha teşekkür etti.

Samsun’da aldığı yüzde 54 oy ve Türkiye'de aldığı yüzde 41 oy oranı ile AK Parti'nin hala Türkiye’nin lokomotif partisi olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti bu seçim sonuçlarıyla beraber Türkiye'nin lokomotif partisidir ve bu ülkenin çimentosudur. Biz sorumluluk sahibiyiz, sorumluluğumuzun farkın da olarak yolumuza devam ediyoruz.

Hükümet kurulmamış, hükümet kurulma çalışmaları devam etmesine rağmen, birileri farklı söylemler içinde olurken ekonomimiz de ciddi anlamda sarsılmalar yok, yolunda devam ediyor. Kaos ve kriz ortamı yok. Çevremizde yaşanan olaylara karşı itibarlı dış politikamızla bu krizleri çok iyi yönetebiliyoruz. Buradan şunu söyleye çalışıyorum. Demek ki AK Parti son 13 yıldır ülkemizi çok sağlam temeller üzerine yerleştirmiş, mali disiplini sağlamış, onurlu bir dış politikayı oluşturmuş ve yapısal değişikliklerini tamamlayarak sağlam bir zemin hazırlamıştır. Eğer bunların hiç biri yapılmamış olsaydı Türkiye bu halde olmazdı.

Hatırlarsınız, bu ülke üç tane genel başkanın idare ettiği bir hükümette, Cumhurbaşkanının bir kitap fırlatmasıyla Türkiye bir gece de yüzde kırk fakirleştiğini biliyoruz. Seçimden çıkıyoruz, hükümet arayışları var ama biz sapasağlam dimdik ayakta duruyor, yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum