KÖKTAŞ BABAOCAĞINDA!

Baba ocağında hemşehrileri ile biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a da teşekkür ziyaretinde bulundu

KÖKTAŞ BABAOCAĞINDA!
08 Aralık 2015 - 15:19
Baba ocağında hemşehrileri ile biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'a da teşekkür ziyaretinde bulundu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçiminin ardından gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretleri kapsamında baba ocağında hemşehrileri ile biraraya geldi. Çay ocaklarında oturan vatandaşların çay ikramını geri çevirmeyen Milletvekili Köktaş, hemşehrileri ile bol bol sohbet etti, taleplerini dinleyerek notlarını aldı.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman ve İlçe teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği program da konuşan Milletvekili Köktaş, "1 Kasım seçim öncesi gerçekleştirdiğimiz programlarla sizleri ziyaret etmiştik. O dönemde birlik ve beraberlik içinde omuz omuza koştuk, çabaladık, sizlerde birlikte gayretli çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Cenab-ı Allah bizleri mahcup etmedi. Yüzümüzün akıyla sandıktan çıkmayı bizlere nasip etti. Bu kutlu yürüyüşün başarılı olması için destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. 3 Kasım 2002’de milletimizden aldığımız emaneti bugüne kadar layıkıyla taşıdık. Şimdi milletimize hizmet için çıktığımız bu uzun ve kutlu yürüyüşün yeni bir aşamasındayız. AK Parti neredeyse kurulduğu günden beri iktidarda olan, seçim kaybetmemiş bir partidir. 1 Kasım seçimleri milletimizin bize duyduğu güvenin artarak devam ettiğini bir kez daha göstermiştir. Aziz milletimizin bize duymuş olduğu bu güvenin büyük sorumluluğu içinde, Cenab-ı Allah'ın verdiği güç ve kuvvetle hizmet etmek için gece gündüz demeden koşmaya devam edeceğiz" dedi.
Milletvekili Köktaş daha sonra Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı makamında ziyaret etti. Belediye'nin yapmış olduğu, hizmetler ve projeler hakkında bilgiler veren Başkan Dündar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Köktaş'a 26. Dönem Milletvekilliğinin hayırlı olması dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.
Yeni dönem de yerel yönetimlere de yönelik çeşitli düzenlemelerin yapılacağını belirten  Milletvekili Köktaş, "İdarenin bütünlüğü anlayışıyla merkezi idare ve yerel yönetimler arasında hizmetlerin akılcı bir anlayışla dağılımını öngörmekteyiz. Merkezi ve yerel yönetimleri birbirini tamamlayan ve vatandaşlarımıza hizmetleri en etkili şekilde ulaştırma sürecinde temel unsurlar olarak konumlandırıyoruz. Yeni dönemde de merkezi standartlar çerçevesinde kamu hizmetlerinin yerinden karşılanması temel ilkemiz olmaya devam edecektir. Yeni dönemde hükümetimiz merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında sağlıklı bir işbirliği ve koordinasyonu esas almaktadır. Yerel yönetimlerin, idari ve mali kapasitelerini geliştirerek, vatandaşa en yakın ve yerel taleplere en duyarlı hizmet birimleri olarak hızlı ve verimli çalışmalarını öngörüyoruz" diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum