KÖKTAŞ ÇALIŞMALARINA İLKADIM'DA DEVAM ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu

KÖKTAŞ ÇALIŞMALARINA İLKADIM'DA DEVAM ETTİ
22 Nisan 2015 - 21:00
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl ve İlçe Başkan Yardımcıları ve teşkilat üyeleri de katıldı.

İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan programlar dâhilinde değişik ilçelerde halk ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayı Köktaş, bugünde İlkadım'da Sebze ve Meyve Gıda Hali'nden çalışmalarına başladı.

Hal esnafı ile bir araya gelen Milletvekili adayı Köktaş, gösterilen ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti. Daha sonra Gümüşhaneliler Federasyonu ve federasyona bağlı olan dernekler tarafından gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Köktaş, hemşehri derneklerinin kültür zenginliği olduğunu her zaman önem verdiklerini söyledi.

Gümüşhaneliler Federasyonu Başkanı Abdullah Taşkın'da, Milletvekili adayı Köktaş'a çalışmalarında başarılar diledi.

Köktaş daha sonra Samsun Yabancılar Pazarı Esnaf Odası Başkanı Olcay İnanç ve Samsun Yabancılar Pazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz'ün misafir oldu. Başkanlar İnanç ve Akyüz pazarın kuruluşundan bugüne kadar her zaman destek veren Köktaş'a teşekkür ederek çıktığı yolda başarılar dilediler.

Ziyaretlerde konuşan Milletvekili adayı Fuat Köktaş, milletin AK Parti iktidarından öncesini unutmadığını belirterek, "Aziz milletimiz 3 Kasım 2002 seçimleri öncesindeki Türkiye’yi unutmadı çok iyi biliyor. Her gittiğim programlarda dile getiriyorum. Anlatıyorum, anlatmaya da devam edeceğim. O günleri yaşayanlar çok iyi biliyor fakat bugün ülkesinin geleceğine yön verecek olan yani 7 Haziranda oy kullanacak olan 18-23 yaş arasındaki gençlerimiz o günleri bilmiyor. Eğitimdeki, ulaşımdaki, sağlıktaki sıkıntıları onlar görmedi. Hatırlayın hastaneye giderken hastayla birlikte 3 kişi daha yanında giderdi. Biri hastayla ilgilenirken, biri muayene, biri ilaç kuyruğuna girer saatlerce beklemek zorunda kalırdı. Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltabiliriz milletimiz bunların farkında, farkında olduğu için her seçimde AK Parti'ye destek verdi. Oynanan oyunlara, kurulan kumpaslara aldırmadan, elinin tersi ile iterek istiklaline ve istikbaline sahip çıktı.

Yine önemli bir sürece daha geldik. Yatırımların devam edebilmesi, Türkiye'nin büyüyebilmesi için Türkiye sivil bir anayasasını yapıp ve yönetim de hızlı ve çabuk karar verebilme, yönetim maliyetlerini aşağıya düşürebilecek tedbirleri mutlaka alması lazım bunun yolu da mutlaka ve mutlaka başkanlık sistemidir" dedi.

23 NİSAN MESAJI

Bugünün çocuklarının ileride çok daha müreffeh bir Türkiye'yi inşa ederek, dünya barışına önemli katkılar sağlayarak ülkemizi dünyada önemli noktalara taşıyacağını inandığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş ayrıca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan tek çocuk bayramı olduğunu söyleyerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını, sevgi ve barışın her zaman daim olması temennisinde bulundu.

Yabancılar Pazarı, Mecidiye ve Saathane esnaflarını da ziyaret ederek sohbet eden Köktaş, vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyerek tek tek not alarak ilgili makamlara ileterek sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağını ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum