KÖKTAŞ, ÇELİK VE TOZLU'NUN ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çiğdem Çelik ve Bahtiyar Tozlu'nun nikâh şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu

KÖKTAŞ, ÇELİK VE TOZLU'NUN ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI
06 Aralık 2015 - 18:01
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çiğdem Çelik ve Bahtiyar Tozlu'nun nikâh şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Salıpazarı İlçesi'nde Muslubey İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olan Çiğdem Çelik ve İlkadım İlçesi İstiklal İlköğretim Okulu'nda Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Bahtiyar Tozlu'nun nikah şahitliğini yaptı.

[gallery ids="39901,39902,39903"]
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kıydığı nikâhta davetlilerin huzurunda bir ömür boyu mutluluğa "evet" diyen Çiğdem ve Bahtiyar çiftinin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu.
Dünyaevine giren Çiğdem ve Bahtiyar çiftine iki cihan saadeti dileyen Milletvekili Köktaş, "Bizler zorunlu şahitler, siz davetliler gönüllü şahitler olarak genç çiftimizin evliliklerine şahitlik ettik. Rabbim şahitliğimizi hayırlı uğurlu etsin. Birlikte güzel bir yolculuğa adım atıyorsunuz. Sevginin, muhabbetin ve güzelliklerin en yücesi sizlerin olsun" dedi.
Nikâh cüzdanını geline takdim eden Milletvekili Köktaş, gerçekleşen evliliğin Çelik ve Tozlu aileleri için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum