KÖKTAŞ ESKİ GÜNLERİ YÂD ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatın değişik kademelerinde görev yapan ve halen görevde olan üyelere akşam yemeği verildi

KÖKTAŞ ESKİ GÜNLERİ YÂD ETTİ
03 Ekim 2015 - 21:02
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından partinin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatın değişik kademelerinde görev yapan ve halen görevde olan üyelere akşam yemeği verildi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, SASA Restoran'da organize edilen akşam yemeğinde partinin kuruluşundan bugüne ve halen görev de olan teşkilat üyeleri ile biraraya geldi.

[gallery ids="35603,35604,35605"]

Program öncesi yemeğe katılanlarla selamlaşan Milletvekili Köktaş, teşkilat üyeleri ile eski günleri yad ederek bol bol sohbet etti.

Yemek duasının ardından konuşmasını yapan Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu, burada bulunan herkese önemli görevler düştüğünü, kuruluşundan bugüne kadar hem maddi hem de manevi olarak büyük fedakârlıklar gösteren teşkilat üyelerinin yine aynı anlayış içinde hareket ederek özveri ve gayretle çalışarak AK Parti'yi 3 Kasım 2002'de olduğu gibi yine tekrar tek başına, iş başına getireceğini söyledi.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aramız da uzun süredir beraber yol arkadaşlığı yaptığımız ablalarımız, abilerimiz, dostlarımız, kardeşlerimiz var.

Bugün burada sizlerle aynı havayı teneffüs etmekten, aynı masanın etrafında olmaktan ve sizlerle aynı heyecanı yaşamaktan bende mutluyum, gururluyum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın inşallah.

Önemli bir süreçten geçiyoruz. 7 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Şimdi 1 Kasım seçimlerine hızlı bir şekilde hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde açılışını yaptığımız İl SKM açılında yaptığım konuşmamda da söyledim, uzun yıllardan sonra hem ilimizde hem de Türkiye'nin dört bir yanında İlk günkü aşk ve heyecan ile 2002 ruhunu ile hareket edildiğini görmekteyiz. "Bende orda olmalıyım" anlayışı ile herkes azimle çalışıyor. İnşallah yerel de Samsun'da genel de Türkiye'de bu ruh, bu inanç, bu çalışma azmi bize 3 Kasım 2002 seçimini tekrar yaşatacak ve AK Parti'nin güçlü bir şekilde yine iktidara gelmesini sağlayacaktır" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum