KÖKTAŞ GAZİLERİ AĞIRLADI…

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, Karadeniz Engelli

KÖKTAŞ GAZİLERİ AĞIRLADI…
15 Ocak 2016 - 16:40
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz, Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Başkanı Selman Saruhan ve yönetim kurulu üyelerini, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Milletvekili Odası'nda ağırladı.
Gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Karadeniz Engelliler Federasyonu (KEF) Başkanı Selman Saruhan, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'a 26. Dönem Milletvekilliği'nin "hayırlı olsun" temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Sözlerine Diyarbakır'ın Çınar ilçesi Emniyet Amirliği lojman ve hizmet binasına ve İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda meydana gelen terör saldırılarını bir kez daha şiddetle kınadığını ve yaşanan menfur olaylarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Milletvekili Köktaş, insan olarak terörün her türlüsüne karşı ortak bir tavır göstermek, birlikte mücadele etmek bir zaruret olduğunu vurguladı.
Kimden gelirse gelsin, kime yönelirse yönelsin, nerede gerçekleşirse gerçekleşsin hangi gerekçeyle dayanırsa dayansın terörün her türlüsünün insanlık suçu olduğunu dile getiren Milletvekili Köktaş, "Terörün her türlüsüyle mücadele etmek bir insanlık görevidir" dedi.
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Hükümetimiz güvenlik noktasında bütün tedbirleri alırken, ülkemizi demokratik ve ekonomik anlamda da en güçlü seviyeye taşımaya gayret gösteriyor.
Türkiye 2002'den bu yana çok başarılı bir dönem yaşadı. Ekonomide, dış politikada, demokratikleşmede çok ciddi kazanımlar, büyük başarılar elde edildi. Yeni dönem de de hedeflerimiz doğrultusunda gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Milletvekili Köktaş sözlerine son verirken, "Vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anarken, tüm gazilerimize de şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum. Rabbim tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum