KÖKTAŞ, İKİSİNİ BİR ARADA YÜRÜTÜYORUZ

Milletvekili Köktaş, Şahin, Özdemir, Özkıvanç ve Bayraktar ailelerinin mutluluklarına ortak oldu

KÖKTAŞ, İKİSİNİ BİR ARADA YÜRÜTÜYORUZ
07 Ağustos 2016 - 12:51
3Milletvekili Köktaş, Şahin, Özdemir, Özkıvanç ve Bayraktar ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Şahin, Özdemir, Özkıvanç ve Bayraktar ailelerinin biricik evlatları Selin ve İbrahim ile Tuğba ve Muhammet Yasin'in nikâh şahitliğini yaparak mutluluklarına ortak oldu.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Gazi Sosyal Tesisleri'nde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un kıydığı nikâhta Tuğba 4Özkıvanç ve Muhammed Yasin Bayraktar'ın, Altın Meşe Park Tesisleri'nde ise Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın kıydığı nikâhta da Selin Şahin ve İbrahim Özdemir'in nikâh şahitliğini yaparak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.
Nikâh merasimlerinin ardından mutlu çiftlere evlilik cüzdanlarını veren Milletvekili Köktaş, "15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne kast etmiş asker elbisesi giymiş bir avuç teröristler başarılı olmuş olsaydı, sanırım bu düğünler, nikâhlar, merasimler gerçekleştirilemezdi.
7- Boş kalıp haberTürkiye de demokrasiyi rafa kaldırıp, özgürlükleri kısıtlayıp, insanların hapislere atıldığı dönemde herhalde böyle bir mutluluktan bahsetmemiz mümkün olmazdı.
Bu vesileyle bir kez daha 15 Temmuz kahramanları olan aziz Türk Milletini canı gönülden kutlarken, bu uğurda fedakârca sokaklara çıkan tankların, topların, helikopterlerin, uçakların bombaları ve mermileri önünde kendilerini siper eden ve şehadet şerbeti için şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, geri de kalan ailelerine sabırlar diliyorum.
Yine bu uğurda gözünü kırpmadan mücadele eden ancak "ben neden şehit olmadım" diyen hastanelerde tedavi gören hastalarımıza, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.
Bu darbe girişimine kalkışanlar, bu ülkenin hedeflerine, kutlu yürüyüşüne gölge düşürmek isteyenler, bu sonucu gördükten sonra, asla ve hiç bir zaman bu tür darbe teşebbüslerine yeltenemezler. 15 Temmuz gecesi buna yeltenenler hukuk önünde en ağır cezayı alacaklardır.
Bu düşünceler içinde her iki çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Gerçekleşen evliliklerin  Şahin, Özdemir, Özkıvanç ve Bayraktar aileleri için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.  Yaşamlarını birleştiren bu kardeşlerimizin, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum