KÖKTAŞ İL DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin 61

KÖKTAŞ İL DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI
12 Temmuz 2015 - 19:50
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin 61. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Köktaş, "AK Parti Türkiye'nin çimentosudur. Söz sahibi, karar sahibi olarak ülkemizi en iyi şekilde yönetecek olan yine AK Parti'dir.

AK Parti, 7 Haziran'da milletimizin bizlere verdiği kumaştan Türkiye'ye en çok yakışacak elbiseyi üreterek, ülkemize hizmet yolunda çalışmalarına en hızlı bir biçimde sürdürecektir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşen 61. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Milletvekili Köktaş sözlerine başlamadan önce, 20 yıl önce Müslüman oldukları için Srebrenitsa'da barbarca katledilen şehit Boşnak kardeşlerimizi ve Bosna topraklarındaki mücadelenin ve dirilişin sembolü Aliya İzzetbegoviç'i dua, rahmet ve saygıyla andığını söyledi.

Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Milletçe birlik ve beraberlik içinde yarın idrak edeceğimiz Kadir Gecesi'nin ve akabinde Ramazan Bayramının coşkunu ve heyecanını yüreğinde yaşadığını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Bu mübarek gecenin ve bayram gününün hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal günlerin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti kurulduğu günden bugüne her daim milletin yanında, dertlerine derman, gelişen, büyüyen Türkiye'nin hizmetinde olmayı kendilerine şiar edindiğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarın ve bunun getirdiği kazanımlar AK Parti'nin 13 yıllık reformları sayesinde olmuştur.

AK Parti Türkiye'nin son 13 yılına damgasını vuran ve sessiz bir devrime imza atan bir partidir.

Bugüne kadar AK Parti'nin AK Kadroları ülkemiz ve milletimiz için çok güzel işler yaptı. İnşallah bundan sonraki süreçte yeni Türkiye'nin inşasında ve gelişmesinde milletvekili arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde yine aynı hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.

Her daim yine milletin yanında, hizmetinde ve emrinde olacağız.

İktidarı ile birlikte Türkiye'nin iki yakasını bir araya getiren, ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaran AK Parti olmuştur.

7 Haziran'da Meclis tecrübesi olan, siyaset pratiği olan, hükümet tecrübesi olan AK Parti yine birinci parti olarak sandıktan çıkmıştır.

Partimiz bu süreç içinde geçmiş te yaşanan hükümet krizlerini ülkemize yaşatmamıştır" diye konuştu.

AK Parti olarak milletin ortaya koyduğu iradeye son derece saygılı olduklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Bu sonucun sorumluluğunun ve bize yüklediği yükümlülüğün farkındayız. Millete küskünlük olmaz, millete sitem edilmez. Millet amirdir, devlet memurdur. Bizler her zaman bu anlayış içinde hareket ediyor, etmeye de devam edeceğiz.

Biz her zaman sorumluluklarımızın bilincinde olduk, hep bu anlayış ile hareket ettik.

Önümüzdeki hafta içi hükümet kurma çalışmaları başlayacak. İlk turda üç partinin de genel başkanlarına ziyaret gerçekleştirecektir.

Biz, Türkiye'nin büyük partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu anlamda Türkiye’yi Hükümetsiz bırakmayız, olumsuzluklara yer vermeyiz. Ülkemizde iktidar boşluğu veya krizlere müsaade etmeyiz.

Şu anda Hükümetimiz iş başındadır, ülkemiz Hükümetsiz değildir. Ülkemizde ekonomik istikrar kurumsallaşmış, yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Tekrar, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının kuşatıcı rahmet atmosferi içinde, sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyor, bu vesileyle şimdiden sizlerin, İslam aleminin, milletimizin ve Samsunlu hemşehrilerimizin mübarek Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı yürekten tebrik ediyor, tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum