KÖKTAŞ OSB'Yİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Samsun Mutfak ve Soğutma Sanayi'yi ziyaret ederek çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi

KÖKTAŞ OSB'Yİ ZİYARET ETTİ
23 Şubat 2016 - 21:14
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Samsun Mutfak ve Soğutma Sanayi'yi ziyaret ederek çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçim çalışmalarında ziyaret ederek çalışanları ile öğle yemeği yediği Samsun Mutfak ve Soğutma Sanayi'yi tekrar ziyaret ederek yine öğle yemeğinde firma yetkilileri ve çalışanları ile bir araya geldi.
Sohbet ortamında geçen yemek sonrası bir konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Sizlerle 1 Kasım seçim çalışmalarımız öncesi yine bir araya gelmiş, hasbihal etmiştik. 1 Kasım seçimlerinde vermiş olduğunuz destek duymuş olduğunuz güvenden ötürü sizlere bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün yine sizleri ziyaret ederek hem sizlerle sohbet etmek hem de bizlere diyecek bir sözünüz, bir talebiniz var mı? diye yanınıza geldik. Biz siyaseti günlük değil, yarınlarımız, gelecek nesillerimiz için yapıyor, milletimize ülkemize hizmet etmek için gayretli çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz" dedi.
Samsun'da ihracatın arttırılması, istihdam alanların çoğalması yönündeki çalışmaların devam ettiğini ifade eden Milletvekili Köktaş, "AK Parti hükümetleri olarak 14 yıldır birinci nesil reformlarla, atıl kapasiteyi sonuna kadar kullandık ve Türkiye’nin elindeki imkânlarla niceliksel bir sıçrama yapmasını sağladık. Şimdi ikinci nesil reformlarla nitelikli üretim dönemine giriyoruz. Ar-Ge’nin, inovasyonun, katma değerin yüksek olduğu, yoğun teknolojinin kullanıldığı yeni bir dönemi gerçekleştireceğiz.
Üniversite ile şehri birleştirmek için gerekli yasal düzenlemeler meclisten geçti. Fakat Samsun kabuğunu kırarak büyük bir Organize Sanayi Bölgesi alanı yaratmalı ve yaratılan OSB'ye de yatırımcılar davet edilmeli, teşvik edilmelidir.
Bununla birlikte yerel yönetimler, merkezi yönetim çok titiz ve istikrarlı çalışmayı beraber yürütmelidir. Siyasi aktörlerin tamamı bu sistemin içinde olmalıdır.
Türkiye de ihracatının artması için, Samsun ihracatının da artması gerekmektedir. Dolayısıyla Samsun'un ihracatının artırabilmek için ihracat kalemlerinin çoğaltılması gerekiyor. Bunu da çoğaltabilmemiz için yatırım yapılmalı ve yapılan yatırımlar karşılığında da istihdam sağlamalıyız" diye konuştu.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör'ünde katıldığı ziyarette son olarak Samsun Mutfak ve Soğutma Sanayi yetkilisi Mennan Bilevci'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, "Siz değerli işadamlarımızın hem üretime hem de istihdama yönelik yapmış olduğunuz önemli çalışmalar bizleri gururlandırıyor. Sizlere çalışmalarımızda başarılar, işlerinizde bereketli bol kazançlar diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum