Köktaş'tan '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden büyüklerin bu özel gününü kutladı

Köktaş'tan '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü mesajı
30 Eylül 2018 - 12:59
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden büyüklerin bu özel gününü kutladı.
Milletvekili Köktaş mesajında şunları söyledi; "Tüm Dünya ile birlikte ülkemizde de önemli gün ve haftalar kutlamaları kapsamında '1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, elleri öpülesi ve ömürlük saygıyı hak eden büyüklerimizin bu özel gününü kutluyor, en derin saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.
Büyüğüne saygı göstermeyen, yaşlısının tecrübelerinden, birikimlerinden yararlanmayan bir toplum, her alanda geri kalmaya, körelmeye yüz tutar. Fakat bizler her zaman yaşlısına saygı gösteren, tecrübelerinden ve birikimlerinden yararlanan bir toplumuz, geçmişinden gelen bu geleneğe ve kültüre sahip olan bir milletiz.
Kendilerini kıymetli bir bilgi hazinesi olarak kabul ettiğimiz değerli büyüklerimize gösterdiğimiz bu hürmet ve saygı; hiç şüphesiz, genç nesillere örnek teşkil edecek bir davranış olarak toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin de teminatı olacaktır.
Bu anlamda geçmiş ile geleceğe gönül ve nesil köprüsü kuran ömürlerinin en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren büyüklerimizin kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri, ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygulamaları hayata geçiren bir devlet yönetimine sahip olmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız.
Bu düşünceler içinde, Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimize, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum