KÖKTAŞ'TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, sadece bir gün değil, her zaman babalara saygı ve sevginin en güzel şekilde gösterilmesini ifade ederek, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi

KÖKTAŞ'TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
18 Haziran 2016 - 12:15
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, sadece bir gün değil, her zaman babalara saygı ve sevginin en güzel şekilde gösterilmesini ifade ederek, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların 'Babalar Günü’nü kutladı.
7- Boş kalıp haberAK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Babalar Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Aile, toplumun çekirdeği olduğu kadar, kültürel değerlerin ve geleneklerin geleceğe aktarılmasının güvencesidir.
Millet olarak bizi biz yapan en önemli unsurlardan biri sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısıdır.
Ailenin temel direği olarak görülen babalar ise, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.
Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler.
Ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler.
Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman onlara olan saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.
Bu duygular içinde hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyor, ebedi hayata intikal eden babalarımıza da Allah'tan rahmet diliyorum."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum