KÖKTAŞ'TAN ÇARŞAMBA ADLİYESİNE ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz milletimizin takdirine sunduğumuz hükümet programımız, yeni bir hamle döneminin perdesini açacak ve yeni yüzyılın yükselen ülkesi Türkiye’yi, bölgesinde

KÖKTAŞ'TAN ÇARŞAMBA ADLİYESİNE ZİYARET
06 Aralık 2015 - 18:16
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Aziz milletimizin takdirine sunduğumuz hükümet programımız, yeni bir hamle döneminin perdesini açacak ve yeni yüzyılın yükselen ülkesi Türkiye’yi, bölgesinde ve dünyada hak ettiği konuma ulaştıracaktır" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Ahmet Yılmaz'ı ziyaret etti.
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Albayrak, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Muharrem Yaralı, Başkan Yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Yılmaz, odanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirdi.
Milletvekili Köktaş'ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti de ifade eden Başkan Yılmaz, birlik ve beraberlik içinde, tüm kurumlarla işbirliği içinde, sizlerin de desteğiyle ilçemiz ve üyelerimize hayırlı hizmetler için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek, Milletvekili Köktaş'a ziyaretlerinden ve özellikle ilçeye kurulacak olan Çarşamba Gıda Organize Sanayi Bölgesi için gösterdiği gayretli çalışmalardan  ötürü teşekkür etti.
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'nın gerçekleştirdiği proje ve çalışmaları yakından takip ettiğini ve her zaman destek olduklarını belirten Milletvekili Köktaş ise, " İlimize ve ilçemize yapılan her projenin ve yatırımın Ankara'da takipçisi olacak ve hayata geçirmek için de gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Geçmişte olduğu gibi, bugün de halkımıza verdiğimiz sözleri esas alıyor, siyasete olan güveni bu zeminde daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz diyen Milletvekili Köktaş, "Önümüzdeki yeni dönem de de güven ve istikrarı pekiştirerek, öngörülebilir bir ortam içinde ülkemizi hızlı bir şekilde büyütme kararlılığındayız. Aziz milletimizin takdirine sunduğumuz hükümet programımız, yeni bir hamle döneminin perdesini açacak ve yeni yüzyılın yükselen ülkesi Türkiye’yi, bölgesinde ve dünyada hak ettiği konuma ulaştıracaktır. Ülkemiz 2002’den bu yana, AK Parti hükümetleriyle oluşan istikrar ve liderlikle, hem bölgesindeki kaostan hem de küresel ekonomik krizlerden pozitif ayrışmayı başarmıştır. 64. Hükümet döneminde de, ülkemiz küresel ve bölgesel anlamda en değerli sermayeye dönüşen istikrarını koruyacak, zorlu süreçleri aziz milletimizin desteği ile yine üstesinden gelecektir" diye konuştu.
Milletvekili Köktaş son olarak, 1 Kasım seçiminde vermiş oldukları destek, duymuş oldukları güvenden ötürü ÇTSO Başkanı Yılmaz'a, yönetim kurulu ve üyelerine teşekkür etti.
Milletvekili Köktaş daha sonra Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt ve Adalet Komisyonu Başkanı Muhammet Karaca'ya nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet ortamında geçen ziyarette Başsavcı Bozkurt ve Başkan Karaca ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Köktaş'a, 26. Dönem Milletvekilliğinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum