Köktaş'tan Kadir Gecesi mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi "Bin aydan daha hayırlı bir gece" olan Kadir Gecesi'nin, millet olarak aramızdaki; sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırm

Köktaş'tan Kadir Gecesi mesajı
13 Temmuz 2015 - 01:22
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi "Bin aydan daha hayırlı bir gece" olan Kadir Gecesi'nin, millet olarak aramızdaki; sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, pazartesi gecesi idrak edilecek olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Milletimizle birlikte ve beraberlik içinde aynı iftar sofralarını paylaştığımız, ibadetlerimizi gerçekleştirdiğimiz Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmış bulunuyoruz diyen Milletvekili Köktaş, "Üç aylar ve Ramazan ayı içerisinde yer alan, mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arındığı, aramızdaki sevginin hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânı bulduğumuz Kadir Gecesine de ulaşmanın mutluluğu ve coşkusunu yüreğimizde yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi "Bin aydan daha hayırlı bir gecedir."

Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ederken, bu kutsal gecenin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını; yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecenin, millet olarak aramızdaki; sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı artırmasına, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Dünyanın farklı yerlerinde dökülen Müslüman kanının durması ve yaşanan insanlık suçlarının bir an önce son bulması için de ellerimizi semaya açıp Müslüman kardeşlerimiz için dua etmeliyiz. Rabbim Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; Yüce Mevla'dan barış, huzur ve mutluluk içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na eriştirmesini diliyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum