KÖKTAŞ'TAN SERT AÇIKLAMA; LAĞIM FARELERİ!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili Aydınlık Gazetesinde yayınlanan haber ile ilgili çok ağır konuştu

KÖKTAŞ'TAN SERT AÇIKLAMA; LAĞIM FARELERİ!
25 Nisan 2017 - 00:03
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, FETÖ firarisi Adil Öksüz ile ilgili Aydınlık Gazetesinde yayınlanan haber ile ilgili çok ağır konuştu.
Köktaş, Adil Öksüz ile ilgili ortaya atılan iddiada Aydınlık Gazetesi ve yerel medyada yayınlanan haberle ilgili dava açtığını belirterek, "Bu iddiayı gündeme getiren ve bu asılsız iddiaların yayınlanmasını sağlayan Samsun'daki bağlantıları da biliyorum. Bunlar lağım fareleri gibiler, yaptıkları yanlarına kalmayacak" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ulusal bir gazete de FETÖ bağlantılı haberlerin Cumhurbaşkanı’nın yaptığı mitingin haftasında çıkmasının manidar olduğunu bu haberlerle ilgili yerel de ve ulusal düzeyde 20 tane ceza, hukuk ve tazminat davası açtığını söyledi.
LAĞIM FARELERİ BUNLAR
Referandum sürecinde partisinin çalışmalarına zarar vermemek için bu konuyu gündemde tutmak istemediğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “Aydınlık Gazetesi tarafından referandum öncesi ortaya atılan iddialar tasarlanmış, planlanmış ve geçmişten süre gelen şahsımla bir hesaplaşmanın ürünüdür. Bu olayları yerel de yapanları çok iyi biliyoruz. Çamur at izi kalsın yolundan hareket eden bu lağım fareleriyle hem siyasi hem de hukuki anlamda mücadelem sonuna kadar devam edecek. Bu işi planlayanlar hukuk önünde çok ağır bedeller ödeyecektir' dedi.
YEREL VE O YAYGIN GAZETEYE ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Samsun'da yayın yapan Gazete Gerçek isimli gazetede belli aralıklarla yazdığı köşe yazılarını basın mensuplarına gösteren ve bazı bölümlerini de okuyan Köktaş, “Bunlar lağım farelerinin yaltakçılarıdır. Belden aşağı vurup asılsız haberler yaparak insanları karalamak istediler. Bunlarla mücadeleme devam edeceğim. Bunlar hakkında dava açtım. Hepsinden tek tek hesap soracağım. Aynı gün Cumhuriyet Başsavcılığı olaya el koyarak Aydınlık Gazetesi’nde yer alan görüntü ve ifade var şeklindeki söylemleri de yalanladı” dedi.

https://youtu.be/7ti13hBXg9c

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum