KÖKTAŞ'TAN TOGAR'A ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret ederek belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı

KÖKTAŞ'TAN TOGAR'A ZİYARET
07 Temmuz 2015 - 18:23
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret ederek belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı ziyaret ederek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyaret sonrası ilçenin önemli caddelerinden biri olan Samsun Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan üst ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Köktaş, ayrıca Tekkeköy Belediyesi Hayır Çarşısı'nı da ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Hayır Çarşı'nın daha etkin hale getirilmesi için Belediye Başkanı Hasan Togar ile görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Köktaş, Türkiye'ye sosyal belediyecilik kavramının, çözüm üreten belediyecilik kavramının AK Parti ile birlikte hayat bulduğunu söyledi.

İlçede bulunan gar binalarının devlet demiryollarından devir alınıp restore edilip belediyeye kazandırılması ilgili de Başkan Togar'dan bilgi alan Milletvekili Köktaş, "Milletimizin huzuru ve mutluluğu için, gelecek nesillere yaşanabilir şehirler bırakmak için de gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

Ziyaretleri esnasında esnaf ve vatandaşlarla bol bol sohbet eden Köktaş, Tekkeköylülerin Ramazan ayını tebrik etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum