KÖKTAŞ'TAN TOK'A ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti

KÖKTAŞ'TAN TOK'A ZİYARET
13 Kasım 2015 - 16:53
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u makamında ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 1 Kasım seçimleri ardından gerçekleştirdiği teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda İlkadım Belediye Başkanlığı'nı ziyaret eden Milletvekili Köktaş, 1 Kasım seçim kampanyasında gösterdiği gayretli çalışmalardan ötürü Başkan Erdoğan Tok'a teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Köktaş, "Ülkemizin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini, kazanımlarını devam ettirmek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için halkımız bir kez daha AK Parti'ye olan güveni gösterdi. Bu güvene layık olabilmek, ülkemize ve milletimize hizmet edebilmek için çok çalışacağız" dedi.

1 Kasım seçimlerinde birlik ve beraberlik içinde güven ve istikrarın devamı için omuz omuza çalıştıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "1 Kasım seçim çalışmalarımızda milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, il ve ilçe teşkilatımızın bütün mensupları birlik ve bütünlük için de hep birlikte el birliğiyle çalışmalarımızı sürdürdük. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi, 24 saat yetmedi, 25. saati bularak çalıştık. Çünkü tüm mazlumların gözü 1 Kasım tarihindeydi. 7 Haziran ile 1 Kasım tarihleri arasından ülkemiz ciddi sıkıntılar içine girdi. Ancak Allah’a şükürler olsun ki 13 yıllık iktidarımızda atmış olduğumuz temelin öyle kolay kolay sarsılmayacağı fark edildi. Bu sıkıntıları fark eden halkımız 1 Kasım zaferini yaşattı. Türkiye’nin doğusu ile batısı ile bütün herkes 1 kasım da istikrarlı bir şekilde oyunu, barış, huzur, güven ve istikrardan yana kullandı. İlkadım ilçemiz de de yüzde 57.3'lik oran ile buna destek verdi. Ben bir kez daha İlkadımlı hemşehrilerimize verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonra da İnşallah yine bakanımız, genel başkan yardımcımız, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve teşkilatlarımız ile birlikte Samsunumuzun sorunları, yapılması gereken yatırım ve hizmetler, halkımızla birlik beraberlik içinde yapmamız gereken çalışmaları İnşallah yine hep beraber yapacağız" dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'ta, Milletvekili Köktaş'a tablo hediye ederek ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum