KOLAY'DA VEKİL GİBİ KARŞILANDI

Bafra’nın Kolay Mahallesi’nde düzenlenen mitingde konuşan MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, hükümete yüklenerek sert açıklamalarda bulundu

KOLAY'DA VEKİL GİBİ KARŞILANDI
29 Mayıs 2015 - 14:53
Bafra’nın Kolay Mahallesi’nde düzenlenen mitingde konuşan MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, hükümete yüklenerek sert açıklamalarda bulundu. ‘Yaşanacak bir Türkiye’ vadedenlerin ülkenin gerçeklerinden uzak yaşadığını belirten Edis; ’Bunlar hiç bir zaman milletle birlikte siyaset yapmadılar. Halkın derdini bilmezler’ dedi.
EDİS, HALKI COŞTURDU
MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Bafra’nın Kolay Mahallesi’nde düzenlenen mitingde halka hitap etti. MHP İl Başkanı Ömer Süslü başta olmak üzere bazı milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan Edis, ‘Halka rağmen siyaset yapanlar, bu ülkenin ayarlarıyla oynayanlar, 5 yıldızlı otellerde siyaset yaparak sadece söylemlerle halkın zihnini karıştıranlar bu seçimlerde halkın tokadını yiyeceklerdir. 13 yıllık halkın kredisi bu iktidara bitmiştir. 7 Haziranda sandık tüm gerçekleri ortaya koyacaktır’ diye konuştu.
BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE
MHP’nin, Türkiye’nin yükselen yıldızı olduğunu ve şanlı ve tertemiz tarihiyle halkın gönlünde taht kurduklarını belirten Edis; ’Gelin bu ülkeyi ve bu ülkenin insanlarını yüreğinde hisseden bizim kadrolarımıza oy verin. Gelin bu ülkeyi yeniden inşa edebilmek ve Türkiye’ye değer katmak için bizimle yürüyün. Gelin memleketimizin sorunlarını çözmek ve halkımızın dertlerine derman olmak için bizimle yürüyün. Başka Türkiye yok. MHP bu ülkede huzuru, barışı ve refahı getirmek için halkımızın emrindedir. Bize güç verin, destek olun’ şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum