KORGENERAL METİN GÜRAK VALİŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Eğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti

KORGENERAL METİN GÜRAK VALİŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ
03 Kasım 2016 - 19:13
7-bos-kalip-haberEğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Eğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Vali Şahin ile bir süre sohbet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İbrahim Şahin, Eğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaretin anısına Eğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Vali İbrahim Şahin’e şilt takdim etti. Vali İbrahim Şahin ise Eğitim ve Doktrin (EDOK) Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Korgeneral Metin Gürak’a lale işlemeli el emeği bir tablo hediye etti.
Ziyarette ayrıca, Sahra Sıhhıye Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı P. Alb. Sedat Bulut ve İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu’da hazır bulundu.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum