KÜÇÜK ZEYNEP HAYALİNE KAVUŞTU!

Pazar günü Batı parkta ailesi ile piknik yaptıktan sonra tekerlekli sandalyesini ailesi tarafından piknik alanında unutularak bırakılan Zeynep Uysal tekerlekli arabasına kavuştu

KÜÇÜK ZEYNEP HAYALİNE KAVUŞTU!
29 Aralık 2015 - 15:06
Pazar günü Batı parkta ailesi ile piknik yaptıktan sonra tekerlekli sandalyesini ailesi tarafından piknik alanında unutularak bırakılan Zeynep Uysal tekerlekli arabasına kavuştu.
Pazar günü saat 15.00 civarında rahatsızlaşan Zeynep hastaneye götürüldü. Anne Hülya Uysal hastaneden sonra Zeynep’in arabasını piknik yaptığımız yerde unuttuğumuzu hemen hastane çıkışı akşam saat 19.00 gibi gittiğimizde Zeynep’in arabasının olmadığını gördük. Orada araştırdık bulamadık demişti.
Aynı gün Futbol federasyonu tesislerinde maç izlemeye giden Ramazan Kara maç sonrası saat 18.00 civarında orada tekerlekli aracı görür unutulmuş diyerek alır Baruthane Mahallesi muhtarlığına bırakır.
Pazar günü olması ve Baruthane muhtarı Mustafa Öztürk’ün cenazesi olması nedeniyle muhtarlık ofisi Pazartesi günü saat 15.00 kadar açılmaz. Pazartesi günü muhtarlık açılır çocuk sandalyesi için sakatlar derneği aranır ve Zeynep’in olduğu sakat arabası teslim edilir herkes mutlu olur...

[gallery ids="41310,41311,41312,41313,41314,41315"]
Zeynep Uysal’ın sakat arabasının basına haber olur. Polise bildirilir. Bu süre içerisinde Zeynep’in arabası muhtarlıkta emanette duruyor olması işin ilginç yanı oldu.
Hikâyenin öyküsü haberimizde…

https://youtu.be/Nfy1VxjClKI
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum