KÜÇÜKLER VE MİNİKLER(A) CİMNASTİK MÜSABAKALARI BAŞLADI

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Küçük ve Minikler(A

KÜÇÜKLER VE MİNİKLER(A) CİMNASTİK MÜSABAKALARI BAŞLADI
20 Şubat 2016 - 17:47
Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Faaliyetleri Daire Başkanlığı ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okullar arası Küçük ve Minikler(A) Cimnastik Grup Birinciliği müsabakaları Samsun Canik Cimnastik Salonunda bugün yapılan açılış seremonisi ile başladı.
İKİ GÜN BOYUNCA SÜRECEK
Açılış Seremonisine; Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Sicil Lisans Şube Müdürü Gaye Gümüş, 19 Mayıs Gençlik Merkezi Müdürü Zeynep Aydın Elbir,  Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Antrenörler, hakemler, sporcular ve davetliler  katıldı. İki gün boyunca sürecek olan Küçük ve Minikler(A) Cimnastik Grup Birinciliği müsabakaların ilk gün etabında minik erkekler, küçük erkekler kategorisinde müsabakalar bugün başladı. İkinci gün etabında minikler bayanlar, küçük bayanlar kategorisinde müsabakalar devam devem edecektir. 
22 KIZ VE 10 ERKEK TAKIMI YER ALDI

Toplamda 365 sporcunun katılım sağladığı Küçük ve Minikler(A) Cimnastik Grup Birinciliği müsabakalarında; Küçük erkeklerde 4 erkek, 9 kız takım, Minik(A) kategorisinde; 22 kız ve 10 erkek takımı yer aldı. Küçük ve Minikler(A) Cimnastik Grup Birinciliği müsabakalarına 23 il( Ankara, Aksaray, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Edirne, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Nevşehir, Sakarya, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak) katılım sağladı. Müsabakalarda dereceye girecek olan sporcular 19-21 Mart  2016 tarihlerinde Konya’da yapılacak olan Küçük ve Minikler(A) Cimnastik Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaklardır.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum