KUR'AN-I KERİM'İ ALLAH RIZASI İÇİN OKUMALIYIZ

İlkadım Osman Gazi İmam Hatip Orta Okulu’nda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma il ya

KUR'AN-I KERİM'İ ALLAH RIZASI İÇİN OKUMALIYIZ
25 Aralık 2017 - 22:21
İlkadım Osman Gazi İmam Hatip Orta Okulu’nda 2017-2018 eğitim-öğretim yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma il yarışması ödül töreni düzenlendi.
2017-2018 eğitim-öğretim yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Samsun İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma il yarışması ödül töreninde Vali Osman Kaymak ve diğer protokol üyeleri dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.
KUR’AN-I KERİM’İ DİNLEMEYİ ÇOK SEVİYORUZ
Ödül töreni sonrası konuşan Vali Osman Kaymak, “Sevgili Öğrenciler; Bu güzel programda aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Zaman zaman İmam Hatip Okulları’nı ziyaret ediyoruz. Gerçekten İmam Hatip Okulları’nın en güzel tarafı Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekliyle öğrencilere öğretmeleridir. İnşallah sizler de bu okullardan mezun olduğunuz zaman güzel Kur’an-ı Kerim okuyacaksınız. Bizler de Müslüman olarak Kur’an-ı Kerim’i dinlemeyi çok seviyoruz. Hatta Kur’an-ı Kerim güzel okunursa daha çok seviyoruz. O yüzden bu güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasını önemsiyoruz. Bu sizin daha çok çalışmanıza vesile olacaktır. Güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve güzel ezan okuma gerçekten biz Müslümanların dinimizi ve Kur’an-ı Kerim-i daha çok muhabbetle sevmemize vesile olur. Ben de güzel Kur’an-ı Kerim okuyanları çok seviyorum ve bundan manevi haz alıyorum” dedi.
KUR’AN-I KERİM OKUYANLARI ÇOK SEVİYORUM
Bizler de Müslüman olarak Kur’an-ı Kerim’i dinlemeyi çok seviyoruz. Hatta Kur’an-ı Kerim daha güzel okunursa daha da çok sevineceklerini belirten Vali Kaymak ,”O yüzden bu güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasını önemsiyoruz. Bu sizin daha çok çalışmanıza vesile olacaktır. Güzel Kur’an-ı Kerim okuma ve güzel ezan okuma gerçekten biz Müslümanların dinimizi ve Kur’an-ı Kerim-i daha çok muhabbetle sevmemize vesile olur. Ben de güzel Kur’an-ı Kerim okuyanları çok seviyorum ve bundan manevi haz alıyorum. Bu arada, Gösteriş için Kur’an-ı Kerim okumamalıyız. Allah rızasını kazanan insan hem dünyada, hem de ahirette mutluluğa eren insandır. Samsun’da tüm okullarımızda olduğu gibi İmam Hatip Okullarımızda da daha iyi dereceler alınması için büyük bir gayret içerisindeyiz. İnşallah bu gayretlerimiz devam edecektir. Bu vesileyle ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Hepinize başarılar diliyoruz” diye konuştu.
TÜM ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma il yarışmasında birinci olan Havza İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Abdurahman Atıcı ve Çarşamba İmam Hatip Orta Okulu öğrencisi Tunahan Batdal, Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu. Daha sonra yarışmasına katılan tüm öğrencilere hediyeler verildi Programa ayrıca, Bölge Adliye Başsavcısı Fahri Gülay, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım Osman Gazi İmam Hatip Orta Okulu Müdürü, Müdür Yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program sonunda yarışmaya katılan tüm öğrenciler Vali Osman Kaymak ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum