KURBAN BAYRAMI ÖZEL VE ÖNEMLİ GÜNLERDEN BİRİDİR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramların, birlik ve beraberliğe vesile olan özel ve önemli günlerden biri olduğunu söyledi

KURBAN BAYRAMI ÖZEL VE ÖNEMLİ GÜNLERDEN BİRİDİR
31 Ağustos 2017 - 18:50
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramların, birlik ve beraberliğe vesile olan özel ve önemli günlerden biri olduğunu söyledi.
Büyük bir heyecanla karşılayacağımız Kurban bayramının en anlamlı yanlarından birinin de özlediklerimize kavuşmanın mutluluğu içinde olacaklarını dile getiren Başkan Edis," Bayramlar; paylaşımlarımızı Pekiştiren, düşündüren en güzel değerlerimizdendir. Dargınların barıştığı, insanlarımızın kaynaştığı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği dini bayramlarımızdan Kurban Bayramı'nın ülkemize, Vezirköprü’müze ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileğiyle bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım" dedi.
KURBAN BAYRAMI’NI RUHUNA UYGUN YAŞAMALIYIZ
Toplumsal birlikteliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, iyiliklerin filizlendiği, dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığı bir Kurban Bayramı'na daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Edis, "Kurban bayramı; dayanışma ruhumuzu, kardeşliğimizi pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Akraba ve komşularımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onlara sevgimizi göstermeli ve Kurban Bayramı'nın anlamına uygun yardımlarda bulunmalıyız. Kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı geride bırakarak hoşgörü ve dayanışma içerisinde olmalıyız” şeklinde konuştu.
HUZURA KATKI SAĞLAMASI EN BÜYÜK DİLEĞİMİZDİR
Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığı Kurban Bayramı'nın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Edis, “Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır. Kurban Bayramı'nın, esenlik ve huzura katkı sağlaması en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle hac görevlerini yerine getiren tüm hemşerilerimin sağlık ve sıhhat içerisinde ülkemize dönmesini temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyor, terörle mücadele şehit düşen kahramanlarımıza rahmet, ailelerine sabrı cemil diliyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum