KURT'TAN AYDIN'A ZİYARET

AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İl Başkan Yardımcısı Hakan Ay ile birlikte Madeni Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti

KURT'TAN AYDIN'A ZİYARET
04 Şubat 2018 - 17:08
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İl Başkan Yardımcısı Hakan Ay ile birlikte Madeni Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. Kurt, Gülsan Sanayi Sitesi’nin er geç taşınacağını, bu nedenle odanın kendi üyeleri için yer arayışına girmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, İl Başkan Yardımcısı Hakan Ay ile birlikte Madeni Sanatkârlar Odası’nı ziyaret ederek yeni Başkan Eyüp Aydın ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Hasan Basri Kurt, bir arazı bulunup Gülsan Sanayi Sitesi’nin taşınması gerektiğini söyledi. Kurt, “Kamulaştırma maliyeti şehre yük olmamalı. Benim size tavsiyem madeni sanatkârlar odası olarak üyeleriniz ve sizin iş kolunuz için çalışmalara başlayın. Güzel bir dosya hazırlayın. Size ne kadar alan gerekiyor, bu alanın içinde ne gibi sosyal donatılar gerekiyor. Ne kadar üyeniz yeni alana gelmek istiyor. Bunların içinde yer alacağı bir dosyanızı hazırlayın bir siyasetçi olarak size her türlü desteği veririm” dedi.
Hasan Basri Kurt, “Siyasetçinin işi çözüm üretmek. Gülsan Sanayi Sitesi er ya da geç taşınacak. Önce bunu kabul temek lazım. Buradaki insanlara da gidip başınızın çaresine bakın da denemez. Konun muhatapları bir araya gelir ve çözüm bulunur. Biz siyasetçilerin işi çözüm bulmaktır. Siz iyi niyetinizi ortaya koyun. Dosyanızı hazırlayın. Bir yerden iye başlamak lazım” diye konuştu.
ÇÖZÜM İSTİYORUZ
Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Eyüp Aydın ise bin 450 üyelerinin olduğunu bunlardan 526 tanesinin sanayide faaliyet gösterdiğini söyledi. Aydın, “Bizim de bu sanayide kalalım diye bir ısrarımız yok. Çözümsüzlüğün bir parçası da olmak istemiyoruz. Çözümü oturup hep birlikte bulalım. Bu kadar çok iş yerinin yapılacağı arsayı oda olarak gidip bizim bulmamız imkânsız. Bize alternatif alanlar gösterilmeli. Biz çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmak istiyoruz” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum