Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisinin 101. Yaşı Kutlu Olsun

Samsun Milletvekili Murat Çan’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Kurtuluşun ve Kuruluşun Partisinin 101. Yaşı Kutlu Olsun
08 Eylül 2024 - 17:45
Can mesajında; 4 Eylül 1919'da Sivas Kongresi'nde temelleri atılan, 9 Eylül 1923 tarihinde “Halk Fırkası” adıyla tarih sahnesine çıkan partimizin 101. Kuruluş yıldönümünü, büyük bir onur, gurur ve coşku ile kutluyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kurulduğu günden itibaren demokrasi, aydınlanma ve Cumhuriyet değerlerinin sarsılmaz kalesi olmuştur.
Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin, Kuvayı Milliye'nin azim ve kararlılığını 101. kuruluş yıl dönümümüzde yüreklerimizde taşıyoruz.
101. yaşını kutladığımız partimiz, gelecek güzel günlerin umudu, yurttaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdürebilmesinin teminatıdır.
İlk seçimde kuracağımız halkın iktidarıyla; adaleti yeniden tesis edeceğiz, tüm kurum ve kurallarıyla demokrasiyi yeniden var kılacağız, yağma ve talan düzenini sonlandıracağız.
Bu inanç ve kararlılıkla Cumhuriyet Halk Partimizin 101. yaşını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere, 101 yıllık süre zarfında partimize emek ve gönül veren tüm Cumhuriyet Halk Partililere şükran, minnet ve saygılarımı sunuyorum.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum