Kurultay tarihini arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim.

BİZ KURULTAYI TOPLARIZ… Kurultay tarihini arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim

Kurultay tarihini arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim.
15 Ağustos 2014 - 00:48
BİZ KURULTAYI TOPLARIZ…

Kurultay tarihini arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğim.

Kurultayın tarihine, Arkadaşlarla görüştükten sonra karar vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, olağanüstü kurultay yapılıp yapılmayacağı sorusuna, 'Elbette delegelerin oylarıyla kurultay toplanıyor veya genel başkanın böyle bir yetkisi var. Genel başkan kurultayı toplantıya çağırabiliyor, Parti Meclisimiz bir yıl erteledi 2015 seçimleri dolayısıyla ama biz kurultayı toplayacağız. Hiç kimsenin endişesi olmasın yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kurultay takviminin çağrı yapıldığında netleşeceğini dile getirerek, olası bir kurultayda genel başkanlık konusunda Kararı delegenin vereceğini Ben, hiçbir delegeye telefon edip bana oy verin diye bir arayış içine girmeyeceğim. Her delegenin özgürce oy kullanmasını isterim. Her delege sağduyuyla gidecektir sandığa, oyunu kullanacaktır. Başka adaylar da çıkabilir, çıkmalıdır da sonuçta hep beraber yarışacağız ifadelerine yer verdi.

Muharrem İnce'nin adaylığının kendisini memnun ettiğini belirten Kılıçdaroğlu, İnce'yi Grup Başkanvekilliğinden alma gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum