KURULUŞLAR LİGİNDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda 09-10 Nisan 2016 Tarihleri arasında düzenlenen Masa Tenisi Kuruluşlar Ligine geçen yıl olduğu gibi bu yılda kurumların ilgisi oldukça fazlaydı

KURULUŞLAR LİGİNDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU
11 Nisan 2016 - 22:30
Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda 09-10 Nisan 2016 Tarihleri arasında düzenlenen Masa Tenisi Kuruluşlar Ligine geçen yıl olduğu gibi bu yılda kurumların ilgisi oldukça fazlaydı.
ATAKUM HALK EĞİTİM MERKEZİ İL SIRAYI ALDI
Toplam on dört kurumun mücadele ettiği  Masa Tenisi Kuruluşlar Liginin 09-10 Nisan tarihlerinde yapılan final müsabakalarıyla şampiyonluk ipini göğüsleyen kuruluş belli oldu. Müsabakalar sonucunda 1-Atakum Halk Eğitim Merkezi 2-Aziz Atik fen Lisesi 3-Anadolu Bankası 4-OMÜ Veteran  5-Çarşamba Arçelik 6-Doğru Nakliyat takımları ilk altı sırayı paylaştılar.
DERECEYE GİRENLERE KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını İlimiz Ulusal Masa Tenisi Hakemlerimizden Akın Kayhan, Özkan Zoral ve Tacettin Ekinci verdi. Masa Tenisi Kuruluşlar Liginde ilk üç sırayı alan takımlar 22-23-24 Mayıs 2016 Tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılacak olan Türkiye Kuruluşlar Ligi Şampiyonasında Samsun'u temsil edecekler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum