KUŞ CENETTİ KONULU REŞİM SERGİSİ AÇILDI...

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat Merkezi’nde 17 yaşındaki Alihan Aktürk’ün çekmiş olduğu kuş cennetine ait olan fotoğraflardan oluşan sergi açıldı

KUŞ CENETTİ KONULU REŞİM SERGİSİ AÇILDI...
20 Ekim 2016 - 20:06
7-bos-kalip-haberSamsun Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat Merkezi’nde 17 yaşındaki Alihan Aktürk’ün çekmiş olduğu kuş cennetine ait olan fotoğraflardan oluşan sergi açıldı.
Samsunlu 17 yaşındaki Alihan Aktürk, Kızılırmak Deltası’nda çektiği fotoğrafları açtığı sergide sanatseverlerin beğenisine sundu.
BİZLER ALİHAN İLE ONUR DUYUYORUZ
Alihan Aktürk’ün fotoğraf sergisinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da yer aldı. Gerçekleştirilen fotoğraf açılışı öncesinde konuşma yapan Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bir sanatçının ulaşabileceği olgunluk mertebesinde bu yaşta ulaştı. Genç yetenek Aktürk’ün özellikle Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’nde çekmiş olduğu fotoğraflarla beğenileri topladı. Bizler Alihan ile onur duyuyoruz. İlerleyen yıllarda dünyanın en iyi doğa fotoğrafçılarından bir tanesi olabilir” diye konuştu.
2 1Yapılan konuşmalar sonrasında Başkan Yılmaz, fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Fotoğraf sergisi 1 hafta boyunca gezilebilecek. Ayrıca sergide 55 adet fotoğraf yer alıyor.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum