"KUTLU İKLİME YOLCULUK" ADLI SERGİ AÇILDI

İl Müftülüğü tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen, ‘Kutlu İklime Yolculuk’ isimli serginin açılışı gerçekleştirildi

"KUTLU İKLİME YOLCULUK" ADLI SERGİ AÇILDI
11 Nisan 2016 - 20:07
İl Müftülüğü tarafından 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen, ‘Kutlu İklime Yolculuk’ isimli serginin açılışı gerçekleştirildi.

[gallery ids="48356,48357,48355"]

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı Sergi Salonu’nda düzenlenen 'Kutlu İklime Yolculuk' sergi açılışı Vali İbrahim ŞAHİN ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi Sergi açılışına ayrıca, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Müftüsü Veysel Çakı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
VALİ ŞAHİN, ESERLER HAKKINDA İLGİLİLERDEN BİLGİ ALDI
Sergide başta Peygamber Efendimizin mübarek Kademe-i Şerif’i (ayak izi), Sakal-ı Şerif-i ve değişik dönemlere ait el yazması Kuran-ı Kerim olmak üzere çeşitli dini motifli hat ve el sanatları eserleri ile maketlerden oluşan sergiyi gezen Vali İbrahim Şahin, eserler hakkında ilgililerden bilgi aldı. Daha sonra Vali İbrahim Şahin,  'Kutlu İklime Yolculuk' sergi hatıra defterini imzaladı. Kutlu İklime Yolculuk' sergisi 11-20 Nisan 2016 tarihleri arasında açık kalacak.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum