Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri heyeti, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

 İSKELE ŞEHRİ HEYETİ SAMSUN’DA Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri heyeti, Samsun Valisi  İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri heyeti, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.
17 Aralık 2014 - 17:07
 İSKELE ŞEHRİ HEYETİ SAMSUN’DA

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri heyeti, Samsun Valisi  İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

İlimiz Samsun şehri ile kardeş şehir olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Belediye Meclis Üyeleri İsmail Osum, Sefa Kurukafa ile İskele Belediyesi Kültür Sanat Yönetmeni ve KKTC Türk Halk Dansları Federasyonu Başkanı Özlem Kadırağa, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ziyarette yaptığı konuşmasında, “Kardeş şehrimiz olan Samsun’u ziyaret etmek amacıyla buraya geldik. Sayın Valimize bizleri kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin yaptığı konuşmasında, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ve beraberindekileri tanımak ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına hoş geldiniz” dedi.

Ziyarette Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Şehri Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve beraberindekiler, günün anısına Samsun Valisi İbrahim Şahin’e plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum