LABORATUVARI ARI GİBİ ÇALIŞIYOR...

Başkan Enver Yılmaz: Ziraat Odası önemli işler yapıyor  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın açılış kurdelesini kestiği, Altınordu Ziraat Odası Toprak Analiz  Laboratuvarında 4 ay g

LABORATUVARI ARI GİBİ ÇALIŞIYOR...
21 Ocak 2015 - 19:05
Başkan Enver Yılmaz: Ziraat Odası önemli işler yapıyor 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın açılış kurdelesini kestiği, Altınordu Ziraat Odası Toprak Analiz  Laboratuvarında 4 ay gibi kısa sürede Bin 970 çiftçinin toprağı analiz edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile yapılan protokol sonrası Altınordu Ziraat Odası Başkanlığına devredilen ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz tarafından kurdelesi kesilerek hizmete açılan Toprak Analiz Laboratuvarı rekora koşuyor.

BÜYÜK BİR HİZMETE İMZA ATILMIŞ OLDU

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin Ordu Şubesinin önemli işler yaptığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı; "TZOB Ordu Şubesinde Altınordu ilçemizde önemli hizmetlere imza attı. Yaklaşık 3-4 ay önce yine bir Toprak Analiz Laboratuvarı’nın açılışını yaptık. Bu sayede şu ana kadar 2 Bine yakın toprak analizi yapılmak suretiyle büyük bir hizmete imza atılmış oldu" dedi.

ÇİFTÇİLERİN İLGİSİ BÜYÜK

Altınordu Ziraat Odası’nın giriş katında bulunan Toprak analiz Laboratuvarında toprak analizleri tüm hızıyla sürüyor. Altınordu Ziraat Odası Şirinevler Mahallesinde bulunan yeni hizmet binasının giriş katındaki Toprak Tahlil Laboratuvarı sayesinde Ordulu çiftçiler toprak analizlerini yaptırarak daha verimli ürün elde etmiş olacak. Doğru toprağa, doğru gübreleme yapılmasını amaç edinen Toprak Analiz Laboratuvarına çiftçilerin ilgisi yoğun.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt ise, Toprak Analiz Laboratuvarının hizmete girmesinin çiftçiler için büyük bir kolaylık olduğunu ve çiftçilerin doğru toprağa doğru gübre uygulamasını kolaylaştırdığını söyleyerek; “Ne kadar yararlı bir hizmete imza attığımız ortadadır. Çiftçilerimizin çok ciddi başvurusu var. Ve bu başvuruların her geçen gün artarak devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Bu laboratuvarın odamıza kazandırılmasında en büyük pay Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ındır. Kendilerine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toprak Tahlil Laboratuvarı, Altınordu Ziraat Odası tarafından, Ordunun büyükşehir olmasıyla birlikte bir protokol karşılığı İl Özel İdareden kalma toprak tahlil laboratuarının bazı bölümleri alınmış ve bazı eksiklerde tamamlanarak geçtiğimiz aylarda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmazın katılımıyla resmi açılışı yapılmıştı.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum