LADİK BELEDİYESPOR BİR BİR ERİYOR...

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 4

LADİK BELEDİYESPOR BİR BİR ERİYOR...
05 Aralık 2016 - 00:34
7-bos-kalip-haberTürkiye Bölgesel Amatör Ligi 4. grupta Ladik Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Güzelorduspor'a 1-0 mağlup olarak götü gidişatına devam etti.
ATAMAYANA ATARLAR
Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ancak aldığı kötü sonuçların ardından ligin orta sıralarında yer alan Ladik Belediyespor kendi saha ve taraftarı önünde Güzelorduspor'u konuk etti. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve taraflar soyunma odasına 0-0'lık eştilikle girdi. Maçın ikinci yarısında ise Ladik Belediyespor taraftar desteğini de arkasına alarak rakibi karşısında etkili olmaya başladı. Ard arda girdiği net gol pozisyonunu cömertçe harcayan ev sahibi ekip aradığı golü bir türlü bulmadı. 83. dakikada kontradan gelişen Güzelordu atağında ise  Emrah Ergür düzgün bir vuruşla takımı 1-0 öne geçiren taraf oldu. Bu golle neye uğradığını şaşıran Ladik Belediyespor kalan dakikalarda beraberlik sayısını bulamayınca mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Güzelordu karşısında sahadan 1-0 yenik ayrılarak taraftarlarını bir kez daha hüsrana uğrattı.
1HAKEM TİRYOSUNA TEPKİ
Maçın ardında hakem triyosunun üzerine yürüyen Ladik Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukas, ”Bu maçta hep kartları bizim oyucularımıza gösterdiniz. Güzelorduspor’un oyucularına hiçbir kart göstermediniz. Bunu  nedeni size soruyum“ diyerek tepkisini gösterdi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum