LADİK BELEDİYESPOR'DAN ÜÇTE ÜÇ 3-1

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 4

LADİK BELEDİYESPOR'DAN ÜÇTE ÜÇ 3-1
15 Ekim 2018 - 10:32
Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta mücadele eden ekiplerimizden Ladik Belediyespor bu sezon oynadığı üç müsabakayı da kazanarak yoluna devam ediyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden ekiplerimizden Ladik Belediyespor bu sezon oynadığı üç müsabakayı da kazanarak üçte üç yaptı.
Ladik Belediyespor 2018-2019 Sezonun 4. Haftasında Sungurlu Belediyespor’u konuk etti. Ladik Rahmi Güler Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. 4.dakikada Cihat ile öne geçen Ladik Belediyespor art arda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince 23.dakikada Emirhan’ın attığı gol ile skora eşitlik geldi. Bu gol aynı zamanda Ladik Belediyespor’un bu sezon yediği ilk gol oldu. Eşitliği bozan gol 74.dakikada Ladik Belediyespor’da Danilo’dan geldi. 82.dakikada 10 kişi kalan Ladik Belediyespor 90+1.dakikada Enes ile skoru 3-1 yaptı. Karşılaşma  bu skorla biterken Ladik Belediyespor puanını 9 yaptı.
Karşılaşmanın ilk yarısını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’de izledi. Ladik Belediyespor taraftarı tüm tribünleri doldurarak 90 dakika takımlarını destekledi.
Sezona Havza Belediyespor galibiyeti ile başlayan Ladik Belediyespor 1 hafta bay geçtikten sonra deplasmanda Turhalspor ve sahasında oynadığı Sungurlu Belediyespor maçlarını kazanarak yoluna devam etti.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden diğer temsilcilerimizden Çarşambaspor deplasmanda Ünye 1957 Spor ile 1-1 berabere kalırken Havza Belediyespor sahasında Altınordu Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum