LARS WAHLUND SAMSUN VALİLİĞİNDE

İsveç’in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund, Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u valilik makamında ziyaret etti

LARS WAHLUND SAMSUN VALİLİĞİNDE
06 Mayıs 2016 - 18:39
İsveç’in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund, Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’u valilik makamında ziyaret etti.
Valilik gelişinde Vali Vekili  Faruk Necmi KURT tarafından karşılanan İsveç Ankara Büyükelçisi Sayın Lars Wahlund, Valilik Şeref Defterini imzaladıktan sonra Vali Vekilimiz ile birlikte valilik makamına geçti. 
TÜRKİYE’DE BİRÇOK FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Makamda bir konuşma yapan İsveç Ankara Büyükelçisi  Lars Wahlund, “Bu gün Samsun ziyaretimiz kapsamında Sayın Valimizi ziyaret ediyoruz.  Samsun’a gelmek için oldukça nedenlerimiz var. Bu hafta Avrupa Birliğinin bir parçası olarak bütün Türkiye’de birçok faaliyet gerçekleştiriliyor. Bu aktivitelerin bir bölümü de Ankara’daki büyükelçilerin İstanbul ve Ankara dışındaki Türkiye’nin diğer illerini de ziyaret etmeleridir. Biz bu kapsamda ilk önce Samsun’u ziyaret ettik. Zaman ayırıp bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ”dedi. 
KARADENİZ BÖLGESİNİN EN BÜYÜK ŞEHRİDİR

Vali Vekili Faruk Necmi Kurt ise yaptığı konuşmasında, “Öncelikle ilimize hoş geldiniz diyorum. Samsun birçok potansiyeli içinde barındıran çok önemli bir şehirdir. Samsun dört ulaşım aksına sahip Karadeniz Bölgesinin en büyük şehridir. İlimizi ve valiliğimizi ziyaretinizden büyük bir memnuniyet duydum. Tekrar hoş geldiniz” diye konuştu. 
BİRBİRLERİNE HEDİYE TAKDİM ETTİLER

Konuşmaların ardından Vali Vekili Faruk Necmi Kurt, İsveç Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund’a Samsun Olgunlaşma Enstitüsü tarafından yapılan lale motifi işlemeli bir tablo hediye etti. İsveç Ankara Büyükelçisi  Lars Wahlund ise ziyaretin anısına Vali Vekili Faruk Necmi Kurt’a bir hediye takdim etti
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum