LİGİN İLK YARISINI ÜÇ PUANLA KAPATTIK

Türkiye Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Ladik  Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Ayancık Belediyespor maçı  galibiyeti ile ligin ilk yarısını kapattık” dedi

LİGİN İLK YARISINI ÜÇ PUANLA KAPATTIK
20 Aralık 2016 - 01:15
1Türkiye Amatör Lig 4’üncü Grup’ta mücadele eden Ladik  Belediyespor’un Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Ayancık Belediyespor maçı  galibiyeti ile ligin ilk yarısını kapattık” dedi.
FUTBOLCULARIMI ALINAN GALİBİYETTE SONRA KUTLUYORUM
Ayancık Belediyespor, karşısında geriye düşmelerine rağmen maçı kazanmasın bildiklerini belirten Turuncu-Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, ”Rakibimiz karışışımızda öne geçmelerine rağmen oyun disiplinden kopmadık. Futbolcularım bu maçı kazanmak için mücadele ettiler ve kazanan taraf biz olduk. Alınan bu güzel galibiyetten sonra oyuncularımı kutluyorum. Bu maç bizim için artık geride kaldı. Ligin ikinci yarısına bakıyoruz” diye konuştu.
TÜM HAZIRLIKLARIMIZ ÜÇ PUAN ÜZERİNE KURULU YAPACAĞIZ
Ayancık Belediye spor maçı sonrası futbolcularına beş gün izin verdiklerini hatırlatan Ladik  Belediyespor’un  Teknik Direktörü Coşkundere, “Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına hava saratları el verirse  Cuma gününden itibaren teşhislerimizde başlayacağız.  İkinci yarıda yapacağımız maçlar bizim için önemli, zor geçeceğini biliyoruz ve tüm hazırlıklarımız üç puan üzerine kurulu yapacağız. Futbolcularımız ile taraftarlarımıza güveniyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum